XML iragazki-ezarpenak

XML iragazkiaren ezarpena elkarrizketa-koadroa irekitzen du, XML fitxategiak inportatu eta esportatzeko iragazkiak sortu, editatu, ezabatu eta probatzeko.

Komando hau erabiltzeko...

Aaukeratu Tresnak - Makroak - XML iragazki-ezarpenak.

XML iragazkia terminoa laster-tekla gisa erabiltzen da deskribapen zehatzagoa lortzeko XSLT oinarritutako iragazkian bezala.

Terminoa

Deskribapena

XML

Extensible Markup Language

XSL

Extensible Stylesheet Language

XSLT

Extensible Stylesheet Language Transformation. XSLT fitxategiek XSLT estilo-orriak ere izena dute.

Ohar-ikonoa

XHTML esportatzeko iragazkiak baliozko "XHTML 1.0 Strict" irteera sortzen du Writer, Calc, Draw eta Impress dokumentuetarako.

Iragazki-zerrenda

Hautatu iragazki bat edo gehiago, eta ondoren sakatu botoietako bat.

Instalatutako iragazkien izena eta mota erakusten dituzte zerrendek.

1. Egin klik iragazki batean iragazkia hautatzeko.

2. Sakatu Shift edo eta egin klik hainbat iragazki hautatzeko.

3. Iragazki editatzeko egin klik bikoitza izen batean.

Berria

Iragazki berri baten izena duen elkarrizketa-koadro bat irekitzen du.

Editatu

Hautatutako fitxategiaren izena duen elkarrizketa-koadro bat irekitzen du.

Probatu XSLTak

Hautatutako fitxategiaren izena duen elkarrizketa-koadro bat irekitzen du.

Ezabatu

Hautatutako fitxategia ezabatzen du, ondoren datorren elkarrizketa-koadroan baiezkoa eman ondoren.

Gorde pakete gisa

Gorde honela elkarrizketa-koadroa bistaratzen du, hautatutako fitxategia XSLT iragazki-pakete gisa (*.jar) gordetzeko.

Ireki paketea

Ireki elkarrizketa-koadroa bistaratzen du, XSLT iragazki-pakete bateko (*.jar) iragazki bat irekitzeko.

Laguntza

Elkarrizketa-koadro honen laguntza-orria bistaratzen du.

Itxi

Elkarrizketa-koadroa ixten du.