Makroak antolatu

Elkarrizketa-koadroetara estekak dituzten azpimenuak irekitzen ditu. Elkarrizketa-koadro horietan makroak eta scriptak antola daitezke.

LibreOffice Basic

LibreOffice Basic-eko makroak antolatzeko elkarrizketa-koadroa irekitzen du.

JavaScript

Elkarrizketa-koadro bat irekitzen du Javascript scriptak antolatu ahal izateko.

BeanShell

Elkarrizketa-koadro bat irekitzen du Java scriptak antolatu ahal izateko.

Python

Elkarrizketa-koadro bat irekitzen du Python scriptak exekutatu ahal izateko.