Scriptak

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Choose Tools - Macros - Organize Macros - BeanShell/Javascript/Python.

Fitxadun interfazetik:

On the Tools menu of the Tools tab, choose Javascript/Beanshell/Python.

Makroak

Hautatu makro edo script bat Nire makroak, Aplikazio-makroak edo dokumentu ireki batean. Erabilgarri dauden makroak edo scriptak ikusteko, egin klik bikoitza sarrera batean.

Exekutatu

Script bat exekutatzeko, hautatu bat zerrendan eta sakatu Exekutatu.

Sortu

Script berria sortzen du. Script-editore lehenetsia irekiko da scriptarentzako izen bat sartu ondoren.

Sartu izen bat scriptarentzako.

Editatu

Zure sistema eragilearen script-editore lehenetsia irekitzen du.

Aldatu izena

Hautatutako scriptaren izena aldatzea ahalbidetzen duen elkarrizketa-koadro bat irekitzen du.

Ezabatu

Hautatutako scripta ezabatzeko aukera eskaintzen du.