Etiketa dinamikoak

Gutxienez etiketa dinamikoen gehigarri bat instalatzen duzunean, etiketa dinamikoen orria ikusiko duzu.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Etiketa dinamikoak fitxa.

Etiketa dinamikoak erabiltzea

Testu-etiketak smart etiketekin

Etiketa dinamikoak ebaluatu eta zure testu-dokumentuan bistaratzea gaitzen du.

Unean instalatutako smart etiketak

Instalatutako etiketa dinamiko guztiak bistaratzen ditu. Etiketa dinamiko bat konfiguratzeko, hautatu etiketa dinamikoaren izena eta sakatu 'Propietateak'. Etiketa dinamiko guztiak ezin dira konfiguratu.

Propietateak

Etiketa dinamiko bat konfiguratzeko, hautatu etiketa dinamikoaren izena eta sakatu 'Propietateak'. Etiketa dinamiko guztiak ezin dira konfiguratu.