Koloreak

Hautatu aplikatuko den kolorea, gorde uneko koloreen zerrenda edo kargatu beste kolore-zerrenda bat.

Komando hau erabiltzeko...

Sakatu Kolorea botoia behean adierazten den egoeretako batean:

Kolore-orrialdearen elkarrizketa-koadroa

Koloreak

Paleta

Hautatu kolore-paleta zerrenda-koadroan, hautatutako objekturako kolorea aukeratzeko. Paleta-koloreen multzoa behean erakusten da.

note

Gaiaren koloreak paletak uneko gaiaren koloreak erakusten ditu, dokumentuak gairik badu.

note

Dokumentuaren koloreak paletak uneko dokumentuan erabilitako koloreak erakusten ditu.

Azken koloreak

Hautatutako azken koloreak bistaratzen ditu.

Paleta pertsonalizatua

Egin klik Gehitu aukeran kolore pertsonalizatuaren izena ezartzeko erabili daitekeen elkarrizketa-koadroa irekitzeko. Paletaren izena aldatu egingo da 'pertsonalizatua' aukerara.

Egin klik Ezabatu aukeran kolorea paleta pertsonalizatutik ezabatzeko.

note

Ezin dira gehitu edo ezabatu instalazioan gehitutako paletetako koloreak.

Aktiboa

Objektuaren uneko kolore aktiboa bistaratzen du. Azpian, kolorearen osagai gorri, urdin eta berdeak eta balio hamaseitarra bistaratzen dira.

Berria

Ados aukeran klik egitean objektuari aplikatuko zaion kolore berria bistaratzen du.

R, G eta B

Kolore berriaren osagai gorri, urdin eta berdearen balioak. Kolore berria definitzeko, gorriaren, berdearen eta urdinaren balioak sartu daitezke R, G eta B biratze-koadroetan. Onartutako balioak 0 eta 255 artekoak dira.

Hex

Kolorearen balioak notazio hamaseitarrean. Balio hamaseitarra Hex testu-koadroan sartu daiteke.

Aukeratu

Kolorea aukeratzeko elkarrizketa-koadroa irekitzen du, nahi den kolorea grafikoki aukeratu ahal izateko.

Berrezarri

Uneko fitxan egindako aldaketak baztertu, eta elkarrizketa hau ireki denean aplikagarri zirenak ezartzen ditu. Elkarrizketa ixtean ez da segurtasun-galderarik agertzen.