Lerrokatu goian

Hautatutako objektuen goiko ertzak lerrokatzen ditu. Draw edo Impress aplikazioetan objektu bat hautatzen bada soilik, objektuaren goiko ertza goiko orrialde-marjinan lerrokatuko da.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Choose Format - Align Text - Top.

Fitxadun interfazetik:

Choose

Alboko barratik:

Select Properties - deck.

Tresna-barretatik:

Icon Top

Goian

Hautapenean goi-goian dagoen objektuaren goiko ertzarekin lerrokatzen dira objektuak. Talde bateko objektuak banaka lerrokatzeko, taldean sartzeko, hautatu objektuak, egin klik eskuineko botoiarekin eta, gero, aukeratu lerrokatze-aukera bat.