Karaktere berezia

Instalatutako letra-tipoetan aurkitutako ikurren barrutitik karaktereak txertatzen uzten dio erabiltzaileari.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Txertatu - Karaktere berezia.

Estandarra edo Txertatu barran, sakatu

Ikonoa

Karaktere berezia

Karaktere bereziak elkarrizketa-koadroan karaktere batean klik egiten denean, aurrebista bat eta karaktereari dagokion zenbakizko kodea bistaratzen ditu.

Letra-tipoa

Hautatu letra-tipo bat, hari lotutako karaktere bereziak bistaratzeko.

Azpimultzoa

Hautatu Unicode kategoria bat uneko letra-tipoarentzat. Hautatutako Unicode kategoriaren karaktere bereziak karaktere-taulan bistaratzen dira.

Karaktere-taula

Egin klik txertatu nahi duzun karaktere berezi(et)an, eta ondoren sakatu Txertatu botoia.

Azken karaktereak

Azken aldian txertatutako karaktere bereziak bistaratzen ditu.

Gogoko karaktereak

Gehitu gogokoei botoiarekin aukeratu diren karaktere bereziak bistaratzen ditu. 16 karaktere arte gorde daitezke gogoko gisa.

tip

Karaktere berezi batean klik bikoitza egitean, dokumentuan txertatuko da.