Zooma eta ikuspegiaren diseinua

Opens the Zoom & View Layout dialog to let you set the zoom factor to display the current document.

The current zoom factor is displayed as a percentage value in the Zoom Slider on the Status bar.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Aukeratu Ikusi - Zooma - Zooma.

Tresna-barretatik:

Icon Zoom

Zoom

note

Zooma desberdin maneiatzen da Unix, Linux eta Windows plataformetan. Windowsen % 100eko zoom-faktorearekin gordetako dokumentu bat zoom-faktore handiagoarekin bistaratzen da Unix/Linux plataformetan. Zoom-faktorea aldatzeko, egin klik bikoitza edo saguaren eskuineko botoiaz klik egin Egoera barrako ehunekoaren balioan, eta hautatu nahi duzun zoom-faktorea.

Zoom-faktorea

Ezarri uneko dokumentua eta ondoren irekiko dituzun mota bereko dokumentu guztiak bistaratzeko zoom-faktorea.

Onena

Doitu zabalera eta altuera

Doitu zabalera

Dokumentu-orrialdearen zabalera osoa bistaratzen du. Orrialdearen goiko eta beheko ertzak beharbada ez dira ikusiko.

100 %

Dokumentua bere benetako tamainan bistaratzen du.

Custom

Dokumentua bistaratzeko erabili nahi duzun zoom-faktorea sar daiteke. Egin klik hemen, eta ondoren idatzi ehuneko bat koadroan.