Bidali dokumentua posta elektroniko bidez

Leiho berria irekitzen du posta elektronikoko programa lehenetsian, uneko dokumentua eranskin gisa duela. Uneko fitxategi-formatua erabiliko da. Dokumentua berria bada eta gorde gabe badago, - Kargatu/Gorde - Orokorra atalean zehaztutako formatua erabiliko da.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Fitxategia - Bidali - Bidali dokumentua posta elektroniko bidez.

Bidali dokumentua posta elektroniko bidez ikonoa

Bidali dokumentua posta elektroniko bidez

Ohar-ikonoa

Dokumentua HTML formatuan badago, kapsulatutako edo estekatutako irudiak ez dira posta-mezuan bidaliko.