'Editatu' menua

Aukeratu Editatu - Desegin.

+Z

Estandarra barran edo Taula-datuak barran, sakatu

Icon

Desegin

Aukeratu Editatu - Berregin.

Estandarra barran, sakatu

Icon

Berregin

Aukeratu Editatu - Errepikatu.

Aukeratu Editatu - Ebaki.

+X

Estandarra barran, sakatu

Icon

Ebaki

Aukeratu Editatu - Kopiatu.

+C

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Kopiatu

Aukeratu Editatu - Itsatsi.

+V

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Itsatsi

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi berezia.

+ ⇧ + V.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi formatu gabeko testua.

Egin eskuineko klik laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Formatu gabeko testua.

+ Alt + ⇧ + V.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi habiaratutako taula.

Egin eskuineko klik helburuko taula-gelaxkan laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Habiaratutako taula.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi errenkada gisa gainean.

Egin eskuineko klik helburuko taula-gelaxkan laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Errenkadak gainean.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi zutabe gisa aurrean.

Egin eskuineko klik helburuko taula-gelaxkan laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Zutabeak aurrean.

Aukeratu Editatu - Hautatu dena.

+A

Ikonoa

Hautatu dena

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Grabatu

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Erakutsi.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu

Aukeratu Editatu - Aldaketen segimendua - Kudeatu - Zerrenda fitxa

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Aplikatu eta editatu aldaketak. Autozuzenketa elkarrizketa-koadroa agertuko da.
Egin klik Editatu aldaketak botoian, eta nabigatu Zerrenda fitxara.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu - Iragazkia fitxa.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Batu dokumentua.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Konparatu dokumentua.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Iruzkina.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu - Zerrenda fitxa.
Zerrendako sarrera batean klik egin, eta ireki laster-menua.
Aukeratu Editatu iruzkina.

Aukeratu Editatu - Bilatu.

+F

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu.

+H

Estandarra barran, sakatu

Icon

Bilatu eta ordeztu

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu - Atributuak.

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu - Formatua botoia.

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu - Antzekotasun-bilaketa kontrol-laukia eta ondoren sakatu Antzekotasunak botoia.

Taula-datua barran, egin klik Bilatu ikonoan, ondoren Antzekotasun-bilaketa kontrol-laukian,
eta ondoren sakatu Antzekotasunak botoia (datu-baseetako taula-ikuspegia).

Inprimaki-diseinua barran, egin klik Erregistro-bilaketa ikonoan, ondoren Antzekotasun-bilaketa kontrol-laukian,
eta ondoren sakatu Antzekotasunak botoia (inprimaki-ikuspegia).

Aukeratu Ikusi - Nabigatzailea.

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Aktibatu/desaktibatu nabigatzailea

Aukeratu Tresnak - Datu-base bibliografikoa.

Aukeratu Editatu - Estekak.

Aukeratu Editatu - Estekak kanpoko fitxategietara - Aldatu... (DDE estekak soilik).

Hautatu marko bat, eta aukeratu Editatu - Objektua - Propietateak.

Ireki hautatutako markoaren laster-menua, aukeratu Propietateak.

Aukeratu Editatu - Irudi-mapa Writer eta Calc aplikazioetan edo Tresnak - Irudi-mapa Impress eta Draw aplikazioetan.

Aukeratu Editatu - Irudi-mapa Writer eta Calc aplikazioetan edo Tresnak - Irudi-mapa Impress eta Draw aplikazioetan,
ondoren hautatu irudi-maparen sekzio bat eta sakatu Propietateak - Deskribapena.

Aukeratu Editatu - Objektua.

Aukeratu Editatu - Objektua - Editatu, hori ere hautatutako objektuaren laster-menuan.

Aukeratu Editatu - Objektua - Ireki.