'Editatu' menua

Aukeratu Editatu - Desegin.

+Z

Estandarra barran edo Taula-datuak barran, sakatu

Ikonoa

Desegin

Aukeratu Editatu - Berregin.

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Berregin

Aukeratu Editatu - Errepikatu.

Aukeratu Editatu - Ebaki.

+X

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Ebaki

Aukeratu Editatu - Kopiatu.

+C

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Kopiatu

Aukeratu Editatu - Itsatsi.

+V

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Itsatsi

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi berezia.

+ ⇧ + V.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi formatu gabeko testua.

Egin eskuineko klik laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Formatu gabeko testua.

+ Alt + ⇧ + V.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi habiaratutako taula.

Egin eskuineko klik helburuko taula-gelaxkan laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Habiaratutako taula.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi errenkada gisa gainean.

Egin eskuineko klik helburuko taula-gelaxkan laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Errenkadak gainean.

Aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi zutabe gisa aurrean.

Egin eskuineko klik helburuko taula-gelaxkan laster-menua irekitzeko eta aukeratu Itsatsi berezia - Zutabeak aurrean.

Aukeratu Editatu - Hautatu dena.

+A

Ikonoa

Hautatu dena

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Grabatu.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Erakutsi.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu - Zerrenda fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Aplikatu eta editatu aldaketak. Autozuzenketa elkarrizketa-koadroa agertuko da.
Egin klik Editatu aldaketak botoian, eta nabigatu Zerrenda fitxara.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu - Iragazkia fitxa.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Batu dokumentua.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Konparatu dokumentua.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Iruzkina fitxa.

Aukeratu Editatu - Aldaketen jarraipena - Kudeatu - Zerrenda fitxa.
Zerrendako sarrera batean klik egin, eta ireki laster-menua.
Aukeratu Editatu iruzkina.

Aukeratu Editatu - Aurkitu.

+F

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu.

+H

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Bilatu eta ordeztu

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu - Atributuak.

Aukeratu Editatu - Bilatu eta ordeztu - Formatua botoia.

Aukeratu Ikusi - Nabigatzailea.

Estandarra barran, sakatu

Ikonoa

Aktibatu/desaktibatu nabigatzailea

Aukeratu Tresnak - Datu-base bibliografikoa.

Aukeratu Editatu - Estekatu kanpoko datuekin.

Aukeratu Editatu - Estekak kanpoko fitxategietara - Aldatu... (DDE estekak soilik).

Hautatu marko bat, eta aukeratu Editatu - Objektua - Propietateak.

Ireki hautatutako markoaren laster-menua, aukeratu Propietateak.

Aukeratu Editatu - Objektua.

Aukeratu Editatu - Objektua - Editatu, hori ere hautatutako objektuaren laster-menuan.

Aukeratu Editatu - Objektua - Ireki.

Aukeratu Editatu - Erreferentzia