Formatua menua

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko. Inprimaki honetan ezin da datu-baseekiko konexiorik egon.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseekiko konexioa egotea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da inprimakian datu-baseren batekiko konexioa egotea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 1. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 2. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 3. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 3. orrialdea.

Ireki Toolbox barra Oinarrizko elkarrizketa-koadroaren editorean, egin klik

Propietateak ikonoa

Propietateak

Menu-barratik:

Choose Form - Form Properties.

Laster-menutik:

Choose Form Properties.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Form Properties.

Choose Tools - Form Properties.

Tresna-barretatik:

Icon Form Properties

Form Properties

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak - Orokorra fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimaki-propietateak ikonoan - Orokorra fitxa.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimaki-propietateak ikonoan - Datuak fitxa.

Ireki hautatutako kontrolaren laster-menua XML inprimakia dokumentu batean, aukeratu Kontrol-propietateak - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra XML inprimakia dokumentu batean, egin klik Kontrola ikonoan, eta ondoren Datuak fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak - Gertaerak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimaki-propietateak ikonoan eta ondoren Gertaerak fitxan.

Menu-barratik:

Choose Form - Control Properties.

Laster-menutik:

Choose Control Properties.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Control Properties.

Choose Tools - Control Properties.

Tresna-barretatik:

Icon Control

Control Properties

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak - Orokorra fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan eta ondoren Orokorra fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan eta ondoren Datuak fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak - Gertaerak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrol-propietateak ikonoan - Gertaerak fitxa.

Menu-barratik:

Choose Form - Activation Order.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Activation Order.

Choose Tools - Activation Order.

Tresna-barretatik:

Icon Activation Order

Aktibazio-ordena

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Gehitu eremua ikonoa

Gehitu eremua

Menu-barratik:

Choose Form - Form Navigator.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Form Navigator.

Choose Tools - Form Navigator.

Tresna-barretatik:

Icon Form Navigator

Inprimaki-nabigatzailea

Menu-barratik:

Choose Form - Design Mode.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Toggle Design Mode.

Choose Tools - Toggle Design Mode.

Tresna-barretatik:

Icon Design Mode

Aktibatu/desaktibatu diseinu modua

Menu-barratik:

Choose Form - Open in Design Mode.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Open in Design Mode.

Choose Tools - Open in Design Mode.

Tresna-barretatik:

Icon Open in Design Mode

Ireki diseinu moduan

Menu-barratik:

Choose Form - Control Wizards.

Fitxadun interfazetik:

Choose Form - Form Control Wizards.

Choose Tools - Form Control Wizards.

Tresna-barretatik:

Icon Wizard

Aktibatu/desaktibatu morroiak

Menu-barratik:

Laster-menutik:

Choose Arrange.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image tab.

Choose Object tab.

Tresna-barretatik:

Icon Arrange

Antolatu

Menu-barratik:

Laster-menutik:

Choose Arrange - Bring to Front.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Bring to Front.

Choose Object - Bring to Front

Tresna-barretatik:

Ekarri aurrera ikonoa

Ekarri aurrera

Tresna-barretatik:

Icon Bring Forward

Ekarri aurrerago

Tresna-barretatik:

Icon Send Backward

Eraman atzerago

Menu-barratik:

Laster-menutik:

Choose Arrange - Send to Back.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Send to Back.

Choose Object - Send to Back

Tresna-barretatik:

Icon Send to Back

Eraman atzera

Menu-barratik:

Aukeratu Formatua - Antolatu - Aurreko planora.

Tresna-barretatik:

Icon To Foreground

Aurreko planora

Menu-barratik:

Aukeratu Formatua - Antolatu - Atzeko planora.

Tresna-barretatik:

Icon To Background

Atzeko planora

Menu-barratik:

Choose Format - Align Text.

Fitxadun interfazetik:

Choose

Alboko barratik:

Select Properties - deck.

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Ezkerrean (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Aldatu - Lerrokatu - Ezkerrean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Ezkerrean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ezkerrean ikonoa

Ezkerrean

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Zentratuta (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Zentratuta ikonoa

Zentratuta

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Eskuinean.

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Eskuinean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Eskuinean ikonoa

Eskuinean

Menu-barratik:

Choose Format - Align Text - Top.

Fitxadun interfazetik:

Choose

Alboko barratik:

Select Properties - deck.

Tresna-barretatik:

Icon Top

Goian

Menu-barratik:

Choose Format - Align Text - Centered.

Fitxadun interfazetik:

Choose

Alboko barratik:

Select Properties - deck.

Tresna-barretatik:

Icon Centered

Zentratuta

Menu-barratik:

Choose Format - Align Text - Bottom.

Fitxadun interfazetik:

Choose

Alboko barratik:

Select Properties - deck.

Tresna-barretatik:

Icon Bottom

Behean

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor.

Laster-menutik:

Egin eskuineko klik hautatutako objektu batean eta aukeratu Aingura.

Tresna-barretatik:

Aingura ikonoa

Aingura

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - To Page.

Laster-menutik:

Choose Anchor - To Page.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - To Page.

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - To Paragraph.

Laster-menutik:

Choose Anchor - To Paragraph.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - To Paragraph.

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - To Character.

Laster-menutik:

Choose Anchor - To Character.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - To Character.

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - As Character.

Laster-menutik:

Choose Anchor - As Character.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - As Character.

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - To Frame.

Laster-menutik:

Choose Anchor - To Frame.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - To Frame.

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - To Cell.

Laster-menutik:

Choose Anchor - To Cell.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - To Cell.

Menu-barratik:

Choose Format - Anchor - To Cell (resize with cell).

Laster-menutik:

Choose Anchor - To Cell (resize with cell).

Choose Fit to Cell Size.

Fitxadun interfazetik:

Choose Image - Anchor menu - To Cell (resize with cell).

Menu-barratik:

Choose Forms - Content Controls.

Menu-barratik:

Choose Form.