Formatua menua

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko. Inprimaki honetan ezin da datu-baseekiko konexiorik egon.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseekiko konexioa egotea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da inprimakian datu-baseren batekiko konexioa egotea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 1. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 2. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 3. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 3. orrialdea.

Ireki Toolbox barra Oinarrizko elkarrizketa-koadroaren editorean, egin klik

Propietateak ikonoa

Propietateak

Ireki hautatutako inprimaki-elementu baten laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak.

Inprimakia ikonoa

Inprimakia

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak - Orokorra fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimaki-propietateak ikonoan - Orokorra fitxa.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimaki-propietateak ikonoan - Datuak fitxa.

Ireki hautatutako kontrolaren laster-menua XML inprimakia dokumentu batean, aukeratu Kontrol-propietateak - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra XML inprimakia dokumentu batean, egin klik Kontrola ikonoan, eta ondoren Datuak fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimaki-propietateak - Gertaerak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimaki-propietateak ikonoan eta ondoren Gertaerak fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak fitxa.

Kontrola ikonoa

Kontrola

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak - Orokorra fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan eta ondoren Orokorra fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan eta ondoren Datuak fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua eta aukeratu Kontrol-propietateak - Gertaerak fitxa.

Ireki Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrol-propietateak ikonoan - Gertaerak fitxa.

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Aktibazio-ordena ikonoa

Aktibazio-ordena

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Gehitu eremua ikonoa

Gehitu eremua

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Inprimaki-nabigatzailea ikonoa

Inprimaki-nabigatzailea

Inprimaki-kontrolak tresna-barran edo Inprimaki-diseinua tresna-barran, sakatu

Diseinu modua ikonoa

Aktibatu/desaktibatu diseinu modua

Ireki inprimaki-nabigatzailea - hautatu inprimakia - ireki laster-menua - aukeratu Ireki diseinu moduan.

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Ireki diseinu moduan ikonoa

Ireki diseinu moduan

Inprimaki-kontrola tresna-barran, sakatu

Morroia ikonoa

Aktibatu/desaktibatu morroiak

Aukeratu Formatua - Antolatu (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Aukeratu Forma - Antolatu (LibreOffice Draw).

Antolatu ikonoa

Antolatu

Aukeratu Formatua - Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Draw).

Shift++plus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Impress).

Ekarri aurrera ikonoa

Ekarri aurrera

Aukeratu Formatua - Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Ekarri aurrerago (LibreOffice Draw).

+ plus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Ekarri aurrerago (LibreOffice Impress).

Ekarri aurrerago ikonoa

Ekarri aurrerago

Aukeratu Formatua - Antolatu - Eraman atzerago (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Eraman atzerago (LibreOffice Draw).

+ minus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Eraman atzerago (LibreOffice Impress).

Eraman atzerago ikonoa

Eraman atzerago

Aukeratu Formatua - Antolatu - Eraman atzera (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Eraman atzera (LibreOffice Draw).

Shift+ + minus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Eraman atzera (LibreOffice Impress).

Eraman atzera ikonoa

Eraman atzera

Aukeratu Formatua - Antolatu - Aurreko planora.

Aurreko planora ikonoa

Aurreko planora

Aukeratu Formatua - Antolatu - Atzeko planora.

Atzeko planora ikonoa

Atzeko planora

Aukeratu Formatua - Lerrokatu (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Ezkerrean (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Aldatu - Lerrokatu - Ezkerrean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Ezkerrean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ezkerrean ikonoa

Ezkerrean

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Zentratuta (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Zentratuta ikonoa

Zentratuta

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Eskuinean.

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Eskuinean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Eskuinean ikonoa

Eskuinean

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Goian (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Goian (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Goian (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Goian ikonoa

Goian

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Zentratuta (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Zentratuta ikonoa

Zentratuta

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Behean (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Behean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Behean ikonoa

Behean

Aukeratu Formatua - Aingura.

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Aingura ikonoa

Aingura jarri/kendu

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Orrialdean.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Paragrafoan.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Karakterean.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Karaktere gisa.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Markoan.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Gelaxkan.