Formatua menua

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko. Inprimaki honetan ezin da datu-baseekiko konexiorik egon.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Kontrol gehiago ikonoan, egin klik Taula-kontrola ikonoan, eta arrastatu sagua, eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseekiko konexioa egotea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da inprimakian datu-baseren batekiko konexioa egotea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 1. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa edo Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 2. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Zerrenda-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 3. orrialdea.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra, egin klik Konbinazio-koadroa ikonoan, eta arrastatu sagua eremua sortzeko. Beharrezkoa da datu-baseren batekiko konexioa egotea inprimakian: morroiaren 3. orrialdea.

Ireki Toolbox barra Oinarrizko elkarrizketa-koadroaren editorean, egin klik

Ikonoa

Propietateak

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua, eta aukeratu Inprimakia.

Ikonoa

Inprimakia

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua, eta aukeratu Inprimakia - Orokorra fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra edo Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimakia ikonoan, eta ondoren Orokorra fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua, eta aukeratu Inprimakia - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra edo Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimakia ikonoan, eta ondoren Datuak fitxan.

Ireki hautatutako kontrolaren laster-menua XML inprimakia dokumentu batean, aukeratu Kontrola - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra XML inprimakia dokumentu batean, egin klik Kontrola ikonoan, eta ondoren Datuak fitxan.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimakia - Gertaerak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra edo Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Inprimakia ikonoan - Gertaerak fitxa.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Kontrola.

Ikonoa

Kontrola

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Kontrola - Orokorra fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra edo Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan - Orokorra fitxa.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Kontrola - Datuak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra edo Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan - Datuak fitxa.

Ireki hautatutako inprimaki-elementuaren laster-menua - aukeratu Inprimakia - Gertaerak fitxa.

Ireki Inprimaki-kontrolak tresna-barra edo Inprimaki-diseinua tresna-barra, egin klik Kontrola ikonoan - Gertaerak fitxa.

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Ikonoa

Aktibazio-ordena

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Ikonoa

Gehitu eremua

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Ikonoa

Inprimaki-nabigatzailea

Inprimaki-kontrolak tresna-barran edo Inprimaki-diseinua tresna-barran, sakatu

Ikonoa

Aktibatu/desaktibatu diseinu modua

Ireki inprimaki-nabigatzailea - hautatu inprimakia - ireki laster-menua - aukeratu Ireki diseinu moduan.

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Ikonoa

Ireki diseinu moduan

Inprimaki-kontrola tresna-barran, sakatu

Ikonoa

Aktibatu/desaktibatu morroiak

Aukeratu Formatua - Antolatu (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Aukeratu Forma - Antolatu (LibreOffice Draw).

Ikonoa

Antolatu

Aukeratu Formatua - Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Draw).

Shift++plus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Impress).

Ikonoa

Ekarri aurrera

Aukeratu Formatua - Antolatu - Ekarri aurrera (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Ekarri aurrerago (LibreOffice Draw).

+ plus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Ekarri aurrerago (LibreOffice Impress).

Ikonoa

Ekarri aurrerago

Aukeratu Formatua - Antolatu - Eraman atzerago (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Eraman atzerago (LibreOffice Draw).

+ minus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Eraman atzerago (LibreOffice Impress).

Ikonoa

Eraman atzerago

Aukeratu Formatua - Antolatu - Eraman atzera (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Antolatu - Eraman atzera (LibreOffice Draw).

Shift+ + minus ikurra (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Antolatu - Eraman atzera (LibreOffice Impress).

Ikonoa

Eraman atzera

Aukeratu Formatua - Antolatu - Aurreko planora.

Ikonoa

Aurreko planora

Aukeratu Formatua - Antolatu - Atzeko planora.

Ikonoa

Atzeko planora

Aukeratu Formatua - Lerrokatu (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw)

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Ezkerrean (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Aldatu - Lerrokatu - Ezkerrean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Ezkerrean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ikonoa

Ezkerrean

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Zentratuta (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ikonoa

Zentratuta

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Eskuinean.

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Eskuinean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ikonoa

Eskuinean

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Goian (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Goian (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Goian (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ikonoa

Goian

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Zentratuta (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Ireki laster-menua, eta aukeratu Lerrokatu - Zentratuta (hautatutako objektuak) (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ikonoa

Zentratuta

Aukeratu Formatua - Lerrokatu - Behean (LibreOffice Writer, LibreOffice Calc).

Aukeratu Forma - Lerrokatu - Behean (hautatutako objektuak) (LibreOffice Draw).

Lerrokatu barran (LibreOffice Impress, LibreOffice Draw), sakatu

Ikonoa

Behean

Aukeratu Formatua - Aingura.

Inprimaki-diseinua barran, sakatu

Ikonoa

Aingura jarri/kendu

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Orrialdean.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Paragrafoan.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Karakterean.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Karaktere gisa.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Markoan.

Aukeratu Formatua - Ainguratu - Gelaxkan.