Datu-basea

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Tresnak - Taula-iragazkia.

Ikusi - Datu-baseko objektuak- Kontsultak

Datu-baseen fitxategi-leihoan,aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak - Ezarpen aurreratuak fitxa.

ODBC edo Helbide-liburua motako datu-baseen fitxategi-leihoan,
aukeratu Editatu - Datu-basea - Konexio mota.

Bide-izena hautapen-botoia hainbat morroitan / Editatu botoiak hainbat sarreratan - LibreOffice - Bide-izenak aukeran.

ODBC motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Konexio mota.

Helbide-liburua - LDAP motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

JDBC motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

MySQL motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

dBASE motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

dBASE motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak, eta sakatu Indizeak.

Testua motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

MS ADO motako datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Tresnak - SQL.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, egin klik Kontsultak ikonoan.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, egin klik Taulak ikonoan.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, egin klik Taulak ikonoan. Aukeratu Txertatu - Taula diseinua edo Editatu - Editatu.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, egin klik Taulak ikonoan. Aukeratu Txertatu - Taula diseinua edo Editatu - Editatu.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Txertatu - Kontsulta (Diseinu-ikuspegia).

Datu-baseen fitxategi-leihoan, egin klik Kontsultak ikonoan, ondoren aukeratu Editatu - Editatu.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, egin klik Kontsultak ikonoan, ondoren aukeratu Editatu - Editatu.
Erreferentzia-eremuak jadanik ez badaude, elkarrizketa-koadro hau ikusiko duzu

Kontsulta-diseinua ireki, eta aukeratu Txertatu - Erlazio berria, edo egin klik bikoitza bi taulen arteko lotura-marran.

Gehitu taula ikonoa

Taulak txertatu

Erlazio berria ikonoa

Erlazio berria

Bilatu erregistroa ikonoa 'Taula-datuak' barran eta 'Inprimaki-diseinua' barran.

Aurkitu erregistroa ikonoa

Bilatu erregistroa

Ordenatu ikonoa 'Taula-datuak' barran eta 'Inprimaki-diseinua' barran.

Ordenatzea ikonoa

Ordenatu

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

Arrastatu eta jaregin taula edo kontsulta bat beste datu-base baten fitxategi-leihoaren zati batera.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Txertatu - Inprimakia.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Editatu - Datu-basea - Propietateak.

Datu-baseen fitxategi-leihoan, aukeratu Tresnak - Erlazioak.