Tresnak menua

Aukeratu Txertatu - Multimedia - Clip Art galeria edo Estandarra barran, sakatu

Icon

Galeria

Aukeratu Tresnak - Galeria edo egin klik Estandarra barrako Galeria ikonoan -
Gai berria botoia - Fitxategiak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Ortografia.

F7 tekla

Estandarra barran, sakatu

Icon

Ortografia

Aukeratu Tresnak - Hizkuntza - Hangul/hanja bihurketa. Asiar hizkuntzen euskarriak gaituta egon behar du.

Aukeratu Tresnak - Hizkuntza - Txinerazko bihurketa. Asiar hizkuntzen euskarriak gaituta egon behar du.

Aukeratu Tresnak - Hizkuntza - Txinerazko bihurketa - Editatu terminoak botoia. Asiar hizkuntzen euskarriak gaituta egon behar du.

Aukeratu Tresnak - Ortografia.

Aukeratu Tresnak - Ortografia, ondoren sakatu Aukerak.

Aukeratu Tresnak - Hizkuntza - Sinonimoak.

+F7

Aukeratu Tresnak - Tanta-kontagailua (LibreOffice Draw eta LibreOffice Impress).

Aukeratu Tresnak - Multimedia erreproduzigailua.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Antolatu makroak - LibreOffice Basic, edo sakatu +F11 (zure sistemak erabiltzen ez badu lehendik).

Aukeratu Tresnak - Makroak - Exekutatu makroak.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Antolatu makroak - BeanShell.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Antolatu makroak - JavaScript.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Antolatu makroak - Python.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Grabatu makroa.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Antolatu makroak - LibreOffice Basic,
sakatu Antolatzailea botoia,
egin klik Liburutegiak fitxan,
eta azkenik, egin klik Pasahitza botoian.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Antolatu makroak - LibreOffice Basic,
egin klik Antolatzailea botoian.

Aukeratu Tresnak - Hedapenen kudeatzailea.

Aukeratu Tresnak - Hedapenen kudeatzailea, eta sakatu Bilatu eguneratzeak botoia.

Aaukeratu Tresnak - Makroak - XML iragazki-ezarpenak.

Tresnak - Makroak - XML iragazki-ezarpenak, eta ondoren egin klik Berria edo Editatu aukeran.

Tresnak - Makriak - XML iragazki-ezarpenak, eta ondoren egin klik Probatu XSLTak.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu - Menuak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu - Menuak fitxa, egin klik gurpilaren Gurpil-menuaren ikonoa goitibeherako menuan eta aukeratu Gehitu.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu - Menuak fitxa, egin klik gurpilaren Gurpil-menuaren ikonoa goitibeherako menuan eta aukeratu Mugitu.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu - Teklatua fitxa. Dokumentu batek irekita egon behar du.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu - Tresna-barrak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Pertsonalizatu - Gertaerak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Aukerak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Etiketa dinamikoak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Ordeztu fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Salbuespenak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Lokalizatutako aukerak fitxa.

Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketaren aukerak - Hitz-osatzea fitxa.

Aukeratu - LibreOffice Calc - Ikusi.

Hautatu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Ikusi.

Aukeratu - LibreOffice Draw - Orokorra.

Hainbat morroitan bide-izena hautatzeko botoia.

Egin klik Editatu botoian sarrera batzuetarako - LibreOffice - Bide-izenak aukeran.

Aukeratu .

Aukeratu - LibreOffice.

Aukeratu - LibreOffice - Erabiltzaile-datuak.

Aukeratu - LibreOffice - Orokorra.

Aukeratu - LibreOffice - Ikusi.

Aukeratu - LibreOffice - Inprimatu.

Aukeratu - LibreOffice - Bide-izenak.

Aukeratu Editatu - AutoTestua - Bide-izena.

Aukeratu Formatua - Area - Koloreak fitxa.

Aukeratu Formatua - Area - Area, sakatu Kolorea botoia eta egin klik Hartu botoian.

Ikonoa

Sakatu Koloreen elkarrizketa-koadroa botoia, 3D efektuak elkarrizketa-koadroko Argiztapena fitxan.

Aukeratu - LibreOffice - Letra-tipoak.

Aukeratu - LibreOffice - Segurtasuna.

Aukeratu - LibreOffice - Aurreratua.

Aukeratu - LibreOffice - OpenCL

Aukeratu - LibreOffice - Basic IDEa.

Aukeratu - LibreOffice - Lineako eguneratzea.

Aukeratu - LibreOffice - Erabilerraztasuna.

Aukeratu - LibreOffice - Aplikazio-koloreak.

Aukeratu - Kargatu/gorde.

Aukeratu - Kargatu/gorde - Orokorra.

Aukeratu - Kargatu/gorde - VBA propietateak.

Aukeratu - Kargatu/gorde - Microsoft Office.

Aukeratu - Kargatu/gorde - HTML bateragarritasuna.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Hizkuntzak.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Hizkuntzak - Testu-diseinu konplexua.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Hizkuntzak.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Idazteko laguntza,
Hizkuntza-modulu erabilgarriak zerrendan hautatu hizkuntza-moduluetako bat eta sakatu Editatu.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Idazteko laguntza.

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Japonierazko bilaketa

Aukeratu - Hizkuntza-ezarpenak - Asiar diseinua.

Aukeratu - Internet.

Aukeratu - Internet - Proxy-a.

Aukeratu - LibreOffice Base.

Ireki testu-dokumentu bat, aukeratu - LibreOffice Writer - Bateragarritasuna.

Ireki testu-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer - Orokorra.

Ireki testu-dokumentu bat, aukeratu - LibreOffice Writer - Posta-konbinazioaren helbidea.

Ireki testu-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer - Autoepigrafea.

Ireki testu-dokumentu bat, aukeratu - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Ikusi.

Ireki testu-dokumentu bat, aukeratu - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Formateatzeko laguntza.

Aukeratu - LibreOffice Writer/LibreOffice Calc/LibreOffice Writer/Web - Sareta.

Ireki testu-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer - Oinarrizko letra-tipoak (mendebaldekoak).

Ireki testu-dokumentu bat, aukeratu - LibreOffice Writer - Oinarrizko letra-tipoak (asiarrak). Asiar hizkuntzen euskarriak gaituta egon behar du.

Aukeratu - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Inprimatu.

Aukeratu - LibreOffice Calc - Inprimatu.

Aukeratu - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Taula.

Ireki testu-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer - Aldaketak.

Ireki HTML dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer/Web.

Ireki HTML dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer/Web - Atzeko planoa.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Orokorra.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Ikusi.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Kalkulatu.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Bateragarritasuna.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Ordenatze-zerrendak.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Formula.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Lehenespenak.

Ireki kalkulu-orri bat, aukeratu - LibreOffice Calc - Ordenatze-zerrendak - Kopiatu botoia.

Ireki kalkulu-orri bat, eta aukeratu - LibreOffice Calc - Aldaketak.

Ireki aurkezpen-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Impress.

Ireki aurkezpen-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Orokorra.

Ireki aurkezpen-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Ikusi.

Ireki aurkezpen-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Sareta.

Ireki aurkezpen-dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Inprimatu.

Aukeratu - LibreOffice Draw.

Ireki Math dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Math.

Ireki Math dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Math - Ezarpenak.

Aukeratu -Diagramak.

Aukeratu - Diagramak - Kolore lehenetsiak.

Aukeratu - LibreOffice Base.

Aukeratu - LibreOffice Base - Konexioak.

Aukeratu - LibreOffice Base - Datu-baseak.