Ikusi menua

Aukeratu Ikusi - Zooma.

Egin klik bikoitza edo eskuineko klika Egoera barrako eremuan.

Aukeratu Ikusi - Tresna-barrak.

Aukeratu Ikusi - Tresna-barrak - Estandarra.

Aukeratu Ikusi - Tresna-barrak - Tresnak.

Aukeratu Ikusi - Egoera-barra.

Aukeratu Ikusi - Kolore-barra.

Egin klik Estandarra barrako Hiperesteka ikonoan, eta ondoren sakatu Internet.

Aukeratu Txertatu - Hiperesteka.

Egin klik Estandarra barrako Hiperesteka ikonoan, eta sakatu Posta botoia.

Egin klik Estandarra barrako Hiperesteka ikonoan, eta sakatu Dokumentua.

Egin klik Estandarra barrako Hiperesteka ikonoan, eta sakatu Dokumentu berria.

Aukeratu Ikusi - Pantaila osoa.

Shift++J

Testu-dokumentu bat edo kalkulu-orri bat irekita dagoenean:

Ikusi - Datu-iturburuak menua.

+Shift+F4 teklak

Ikonoa

Datu-iturburuak

Aukeratu Ikusi - HTML iturburua.

Ireki HTML dokumentuko laster-menua.

Ikonoa

HTML iturburua

AukeratuIkusi - Sareta eta laguntza-lerroak (Impress edo Draw)

Aukeratu Ikusi - Doitze-gidak (Impress edo Draw)