Fitxategia menua

Menu-barratik:

Choose File - Preview in Web Browser.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia – Berria

Fitxadun interfazetik:

Choose File - New.

On the top right menu (☰), choose New.

Tresna-barretatik:

Icon New

New (the icon shows the type of the new document).

Hasiera-zentrotik:

Click on the corresponding document type icon.

Teklatutik:

+N

Fitxategia - Berria - Txantiloiak menua.

⇧++N tekla

Aukeratu Fitxategia - Berria - Etiketak.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Etiketak - Etiketak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Etiketak - Formatua fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak - Formatua fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Etiketak - Aukerak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak - Aukerak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak - Ertaina fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak - Bisita-txartelak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak - Pribatua fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Berria - Bisita-txartelak - Negozioa fitxa.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia – Ireki.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Open.

Hasiera-zentrotik:

Open File.

Tresna-barretatik:

Icon Open

Ireki fitxategia

Teklatutik:

+O

Menu-barratik:

Choose File - Open Remote.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Open Remote.

Tresna-barretatik:

Icon Open Remote

Open Remote

Hasiera-zentrotik:

Remote Files.

Menu-barratik:

Choose File - Recent Documents.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Recent Documents.

Tresna-barretatik:

Icon Recent Documents

Recent Documents

Hasiera-zentrotik:

Recent Documents.

Fitxategia - Ireki menua, Testu kodetua fitxategi mota hautatuta.

Fitxategia - Gorde honela menua, Testu kodetua fitxategi mota hautatuta.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna - Orrialdearen diseinua.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna - Gutun-buruaren diseinua.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna - Inprimatutako elementuak.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna - Hartzailea eta bidaltzailea.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna - Orri-oina.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Gutuna - Izena eta kokagunea.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa - Orrialde-diseinua.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa - Sartzeko elementuak.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa - Bidaltzailea eta hartzailea.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa - Orri-oina.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa - Izena eta lekua.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda - Orrialde-diseinua.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda - Informazio orokorra.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda - Sartuko diren izenburuak.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda - Izenak.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda - Agenda-elementuak

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Agenda - Izena eta kokagunea.

Sakatu Erabili morroia inprimakia sortzeko datu-baseen fitxategi-leiho batean.

Sakatu Erabili morroia txostena sortzeko datu-baseen fitxategi-leiho batean.

Inprimaki-diseinuan, sakatu tresna-barrako Talde-markoa ikonoa
eta erabili sagua marko bat sortzeko.

Inprimaki-diseinuan, sakatu tresna-barrako Talde-markoa ikonoa
eta erabili sagua marko bat sortzeko - morroien 1. orria.

Inprimaki-diseinuan, sakatu tresna-barrako Talde-markoa ikonoa
eta erabili sagua marko bat sortzeko - morroien 2. orria.

Inprimaki-diseinuan, sakatu tresna-barrako Talde-markoa ikonoa
eta erabili sagua marko bat sortzeko - morroien 3. orria.

Inprimaki-diseinuan, sakatu tresna-barrako Talde-markoa ikonoa
eta erabili sagua marko bat sortzeko - morroien 4. orria, datu-baseen konexio bat egon behar du.

Inprimaki-diseinuan, sakatu tresna-barrako Talde-markoa ikonoa
eta erabili sagua marko bat sortzeko - morroien azken orria.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Dokumentu-bihurtzailea.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Dokumentu-bihurtzailea.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Dokumentu-bihurtzailea.

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Euro-bihurtzailea.

Fitxategia - Morroiak - Helbideen datu-iturburua menua.

Helbideen datu-iturburuen morroia - Ezarpen osagarriak

Helbideen datu-iturburuen morroia - Taula-hautapena

Helbideen datu-iturburuen morroia - Datu-iturburuaren titulua.

Helbideen datu-iturburuen morroia - Eremu-esleipena

Menu-barratik:

Choose File - Close.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Close.

On the top right menu (☰), choose Close.

Tresna-barretatik:

Icon Close

Close

Menu-barratik:

Select File - Templates.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Templates.

Tresna-barretatik:

Icon Template Manager

Templates

Teklatutik:

+ Shift + N

Hasiera-zentrotik:

Click on the Templates button.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia – Gorde,

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Save.

Tresna-barretatik:

Icon Save

Gorde

Teklatutik:

+S

Menu-barratik:

Choose File - Save As.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Save As.

Tresna-barretatik:

Icon Save as

Gorde honela

Teklatutik:

+Shift+S.

Menu-barratik:

Choose File - Save a Copy.

Fitxadun interfazetik:

Choose File, long click on Save then choose Save a Copy.

Tresna-barretatik:

Icon Save a Copy

Save a Copy

Menu-barratik:

Choose File - Save Remote.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Save Remote

Tresna-barretatik:

Long-click on the Save icon and select Save Remote File.

Icon Save Remote

Save Remote

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML dokumentua fitxategi mota. Elkarrizketa-koadroa automatikoki irekiko da.

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML fitxategi mota, morroiaren 1. orria.

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML fitxategi mota, morroiaren 2. orria.

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML fitxategi mota, morroiaren 3. orria.

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML fitxategi mota, morroiaren 4. orria.

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML fitxategi mota, morroiaren 5. orria.

LibreOffice Draw edo LibreOffice Impress aplikazioetako Fitxategia - Esportatu menuan, hautatu HTML fitxategi mota, morroiaren 6. orria.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu eta hautatu grafikoen fitxategi mota bat. Elkarrizketa-koadroa Gorde sakatu ondoren irekiko da.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia - Gorde dena.

Tresna-barretatik:

Icon Save All

Save All

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia – Birkargatu.

Tresna-barretatik:

Icon Reload

Reload

Menu-barratik:

Choose File - Properties.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Properties.

Tresna-barretatik:

Icon Document Properties

Document Properties

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Orokorra fitxa.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia - Sinadura digitalak - Sinatu lehendik dagoen PDFa.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Sign Existing PDF.

On the File menu of the File tab, choose Sign Existing PDF.

Tresna-barretatik:

Icon Sign Existing PDF

Sign Existing PDF

Aukeratu - LibreOffice - Segurtasuna eta, Ziurtagiriaren bide-izena arean, egin klik Ziurtagiria aukeran.

Menu-barratik:

Choose File - Digital Signatures - Digital Signatures.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Orokorra fitxa, eta egin klik Sinadura digitalak botoian.

Aukeratu Tresnak - Makroak - Sinadura digitalak.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Digital Signatures.

Tresna-barretatik:

Icon Digital Signature

Digital Signature

Egoera-barratik:

Click the Signature field on the Status bar.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Orokorra fitxa, sakatu Sinadura digitalak botoia, eta ondoren sakatu Sinatu dokumentua botoia.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Deskribapena fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Propietate pertsonalizatuak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Estatistikak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Segurtasuna fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - CMIS propietateak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Propietateak - Letra-tipoa fitxa.

Menu-barratik:

Fitxategia - Inprimatze-aurrebista menua.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Print Preview

Teklatutik:

+ Shift + O

Tresna-barretatik:

Icon Print preview

Inprimatzeko aurrebista

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia - Inprimagailu-ezarpenak.

Tresna-barretatik:

Icon Printer Settings

Printer Settings

Menu-barratik:

Menu File - Send.

Aukeratu Fitxategia - Bidali - Bidali dokumentua posta elektroniko bidez.

Bidali dokumentua posta elektroniko bidez ikonoa

Bidali dokumentua posta elektroniko bidez

Menu-barratik:

Choose File - Export.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Export.

Tresna-barretatik:

Icon Export

Export

Menu-barratik:

Choose File - Export As.

Tresna-barretatik:

Icon Export As

Export As

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu EPUB gisa.

Tresna-barretatik:

Icon Export as EPUB

Export as EPUB

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa - Sinadura digitalak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa - Segurtasuna fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa - Orokorra fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa - Hasierako ikuspegia fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa - Estekak fitxa.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa - Erabiltzaile-interfazea fitxa.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia - Esportatu honela - Esportatu PDF gisa.

Tresna-barretatik:

Icon Export as PDF

Export as PDF

Esportatu zuzenean PDF gisa ikonoa

Esportatu zuzenean PDF gisa

Aukeratu Fitxategia - Bidali - Bidali posta elektroniko bidez PDF gisa.

Aukeratu Fitxategia - Bidali - Sortu dokumentu maisua.

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia – Inprimatu

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Print.

Teklatutik:

+P

Tresna-barretatik:

Print Icon

Inprimatu

Menu-barratik:

Aukeratu Fitxategia - Irten LibreOffice aplikaziotik.

Tresna-barretatik:

Icon Exit

Exit

Teklatutik:

+Q

Aukeratu Fitxategia - Berria - Dokumentu maisua.

Aukeratu Fitxategia - Ireki - Fitxategi mota, hautatu CSV testua.

Aukeratu Datuak - Testua zutabetan (Calc).

Kopiatu datuak arbelean, eta ondoren, aukeratu Editatu - Itsatsi berezia - Itsatsi berezia (Calc).

Aukeratu Fitxategia - Esportatu. EPS aukeratuz gero fitxategi mota gisa, elkarrizketa koadro hau automatikoki irekiko da.

Aukeratu Fitxategia - Esportatu. PBM, PPM edo PGM aukeratuz gero fitxategi mota gisa, elkarrizketa-koadroa automatikoki irekiko da.

Menu-barratik:

Choose File - Versions.

Tresna-barretatik:

Icon Versions

Versions