Tresnak

Menu horrek LibreOffice Drawentzako tresnak eta hizkuntza- eta sistema-ezarpenetarako atzipena eskaintzen ditu.

Ortografia

Ortografia eskuz egiaztatzen du.

Hizkuntza

Azpimenu bat irekitzen du hizkuntzaren komando zehatzak aukeratzeko.

Galeria

Alboko barrako 'Galeria' panela irekitzen du. Bertan irudiak eta soinu-fitxategiak aukeratu ditzakezu zure dokumentuan txertatzeko.

Irudi-mapa

URLak gune bero deitzen diren area zehatz batzuetan, grafiko batean edo grafiko multzo batean erants daitezke. Irudi-mapa bat gune bero bat edo gehiagoren talde bat da.

Tanta-kontagailua

Tanta-kontagailuaren elkarrizketa-koadroa irekitzen du, eta bertan bit-mapetako eta irudien meta-fitxategietako koloreak ordeztu daitezke.

Multimedia erreproduzigailua

Multimediaren erreproduzitzailearen leihoa irekitzen du hor filma edo soinu motako fitxategia aurreikusteko, baita fitxtaegi horiek uneko dokumentuan txertatzeko ere.

Makroak

Makroak grabatu edo antolatu eta edita daitezke.

Hedapenen kudeatzailea

Hedapenen kudeatzaileak LibreOffice hedapenak gehitzen, kentzen, desgaitzen, gaitzen eta eguneratzen ditu.

XML iragazki-ezarpenak

XML iragazkiaren ezarpena elkarrizketa-koadroa irekitzen du, XML fitxategiak inportatu eta esportatzeko iragazkiak sortu, editatu, ezabatu eta probatzeko.

Autozuzenketako aukerak

Idazten duzun bitartean testua automatikoki ordezteko aukerak ezartzen ditu.

Pertsonalizatu

LibreOffice aplikazioaren menuak, laster-menuak, laster-teklak, tresna-barrak eta gertaerei esleitutako makroak pertsonalizatzen ditu.

Aukerak

Programaren konfigurazioa pertsonalizatzeko elkarrizketa-koadroa irekitzen du komando honek.