Orrialde-zenbakiak

Txosten-eraikitzailearen 'Orrialde-zenbakiak' elkarrizketa-koadroa irekitzeko, Txertatu - Orrialde-zenbakia aukeratu daiteke.

tip

Sakatu ⇧ + F1 eta kokatu sagua sarrera-koadro baten gainean, koadro horren laguntza-testua ikusteko.

Orrialde-zenbakietarako datu-eremu bat txertatuko da 'Ados' sakatzean. Ez badago ez goiburukoaren ez orri-oinaren arearik, sortu egingo da.

Datu-eremuan klik egin eta area bereko beste kokagune batera arrastatu daiteke. Ekintza hori bera gauzatzeko beste modu bat 'Propietateak' leihoko propietateak editatzea da.