ODBC konexioa

ODBC datu-iturburu baten konexioaren ezarpenak zehazten ditu.

Solaris eta Linux plataformetan, saiatu JDBC kontrolatzailea erabiltzen ODBC kontrolatzailearen ordez. Begiratu unixODBC proiektua webgunea Solaris edo Linux plataformetarako ODBC inplementazio bat ezagutzeko.

Windowsen Microsoft Access datu-basera konektatzeko, erabili ADO edo Access datu-basearen interfazea ODBCren ordez.

note

ODBCren kontrolatzaileak datu-basearen fabrikatzaileak hornitzen eta onartzen ditu. LibreOffice aplikazioak ODBC 3 estandarra soilik onartzen du.

ODBC datu-iturburuaren izena

Sartu hemen LibreOffice aplikazioan erregistratutako datu-iturburuaren izena.

Arakatu

Egin klik ODBC datu-iturburua hautatzeko elkarrizketa-koadroa irekitzeko.

Aukeratu datu-iturburu bat

Hautatu ODBC bidez konektatuko den datu-iturburua. Ondoren, sakatu Ados.

note

LibreOffice aplikazioan datu-base formako taula batean erregistroak gehitzeko edo editatzeko, taulak indize bakarren eremu bat eduki behar du.