Diagramaren datu-taula

Diagramaren datu-taula txertatzen du eta bere itxura konfiguratzen du.

Diagramaren datu-taularen bidez, diagramak irudikatzen duen datuak ikusi daitezke. Diagramaren azpian datuak dituen taula bat kokatuko da.

Komando hau erabiltzeko...

Egin klik bikoitza diagrama-objektuaren edizio moduan sartzeko eta aukeratu Txertatu - Datu-taula

Diagramak jadanik datu-taula bat badu, egin klik bikoitza diagramaren edizio moduan sartzeko eta egin honako ekintzetako bat:

• Egin eskuineko klik datu-taulan eta aukeratu Formatua - Hautapena.

• Egin klik Datu-taulan.

Datu-taula kentzeko:

1. Egin klik bikoitza diagramaren edizio moduan sartzeko.

2. Aukeratu Txertatu - Datu-taula.

3. Kendu marka Erakutsi datu-taula aukerari.

Erakutsi datu-taula

Markatu aukera hau diagramaren datu-taula erakusteko. Kendu marka datu-taula diagramatik kentzeko.

Datu-taularen propietateak

Datu-taularen formatu-propietateak:

Erakutsi ertz horizontala

Erakutsi edo ezkutatu barneko errenkada-ertzak.

Erakutsi ertz bertikala

Erakutsi edo ezkutatu barneko zutabe-ertzak.

Erakutsi eskema

Erakutsi edo ezkutatu taularen inguruko ertzak.

Erakutsi gakoak

Erakutsi edo ezkutatu datu-serie bakoitzari lotutako gakoa, diagramaren legendan erabilitako gako bera dena.