Lerrokatzea

Diagrama-tituluaren lerrokatzea aldatzen du.

Aukera batzuk ez daude erabilgarri etiketa mota guztientzat. Esate baterako, aukera desberdinak daude 2D eta 3Dko objektuen etiketentzat.

Komando hau erabiltzeko...

Hautatu Formatua - Titulua (diagramak)

Biratu testua

Gelaxka-edukiaren testuaren noranzkoa definitzen du. Noranzkoa zehazteko, egin klik ABCD botoietako batean.

ABCD gurpila

Egin klik gurpileko edozein tokitan, testu-orientazio aldakor bat definitzeko. Botoiko "ABCD" letrak ezarpen berriari dagozkio.

ABCD botoia

Testu-orientazio bertikala ezartzen dio gelaxken edukiari.

Ohar-ikonoa

X ardatzeko etiketa bertikala definitzen baduzu, X ardatzaren marrak testua ebaki egingo du beharbada.

Gradu

Orientazio-angelua eskuz sartzeko erabil dezakezu.

Ohar-ikonoa

Kontuan izan etiketak erakusteko problemak egon daitezkeela diagrama txikiegia bada. Arazo hori saihesteko, ikuspegia handitu dezakezu edo letra-tamaina txikitu.