Zenbaki negatiboak nabarmentzea

Zenbaki negatiboak gorriz nabarmentzen dituen formatua aplika dezakezu gelaxketan. Bestela, zuk zeuk ere defini dezakezu zenbaki-formatu bat, zenbaki negatiboak beste kolore batez nabarmentzen dituena.

1. Hautatu gelaxkak, eta aukeratu Formatua - Gelaxkak.

2. On the Numbers tab, select a number format and mark Negative numbers red check box. Egin klik Ados botoian.

Gelaxken zenbaki-formatua bi zatitan definitzen da. Zenbaki positiboen eta zeroren formatua puntu eta komaren aurrean definitzen da; zenbaki negatiboena puntu eta komaren ondoren. (RED) kodea alda dezakezu Formatu-kodean. Adibidez, "RED"en ordez sartu YELLOW. Gehitu ikonoan klik egindakoan kode berria zerrendan agertzen bada, sarrera baliozkoa izango da.