Txertatu

Egin klik ikonoaren alboko gezian, eta Txertatu tresna-barra irekiko da. Grafikoak eta karaktere bereziak gehitu ahal izango dituzu uneko orrian.

Tresnen barrako ikonoa:

Ikonoa

Txertatu

Ondorengo ikonoak hauta ditzakezu:

Marko mugikorra

Uneko dokumentuan marko mugikor bat txertatzen du. HTML dokumentuetan marko mugikorrak beste fitxategi batzuetako edukia bistaratzeko erabiltzen dira.

Marko mugikorra ikonoa

Marko mugikorra

Karaktere berezia

Instalatutako letra-tipoetan aurkitutako ikurren barrutitik karaktereak txertatzen uzten dio erabiltzaileari.

Karaktere berezia ikonoa

Karaktere berezia

Fitxategitik

Fitxategiak hautatzeko elkarrizketa-koadro bat irekitzen du, uneko dokumentuan irudi bat txertatzeko.

Irudia ikonoa

Irudia

Audioa edo bideoa

Audio- edo bideo-fitxategi bat txertatzen du zure dokumentuan.

Audioa edo bideoa

Formula

Formula bat txertatzen du uneko dokumentuan.

Formula ikonoa

Formula

Diagrama

Diagrama ikonoa

Diagrama

OLE objektua

OLE objektu bat txertatzen du uneko dokumentuan. OLE objektua esteka modura edo kapsulatutako objektu modura txertatzen da.

OLE objektua ikonoa

OLE objektua