Ebazle-aukerak

Erabili 'Aukerak' elkarrizketa-koadroa ebazle-motorra konfiguratzeko.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Tresnak - Ebazlea, sakatu Aukerak botoia.

Egin klik 'Ados' botoian aldaketak onartzeko eta Ebazlearen elkarrizketa-koadrora itzultzeko.

Ebazle-motorra

Hautatu ebazle-motor bat. Zerrenda-koadroa desgaituta dago ebazle-motor bakarra instalatuta badago.

note

Ebazle-motor gehiago instalatu daitezke hedapen modura, existitzen badira. Ireki Tresnak - Hedapenen kudeatzailea eta arakatu hedapenen webgunea, ebazleak bilatzeko.

Ezarpenak

Konfiguratu uneko ebazlea. 'Ezarpenak' koadroan, egiaztatu uneko eragiketan erabili nahi diren ezarpen guztiak. Uneko aukerak balio desberdinak eskaintzen baditu, 'Editatu' botoia gaituta egongo da. Egin klik Editatu aukeran balioa aldatzeko erabili daitekeen elkarrizketa-koadro bat irekitzeko.

Editatu

'Ezarpenak' zerrenda-koadroko uneko sarrerak balioetako bat editatzea ahalbidetzen badu, 'Editatu' botoian klik egin daiteke elkarrizketa-koadro bat ireki eta balioa aldatzeko.

'Editatu ezarpenak' biratze-koadroa

Sartu edo aldatu hautatutako ezarpenaren balioa.