CONCAT

Kate bat edo gehiago katetatzen du

CONCAT funtzioa CONCATENATE funtzioaren hobekuntza bat da, lehenak barrutiak ere onartzen baititu argumentutzat, adibidez B2:E5, K:K edo K:M.

Barrutiak erabiltzen direnean, gelaxkak zeharka ikusten dira, errenkadaz errenkada (goitik behera) haiek kateatzeko.

Sintaxia

CONCAT( Katea 1 [; Katea 2 [; … [; Katea 255]]] )

Katea 1, Katea 2, … , Katea 255 kateak, gelaxken erreferentziak edo kateen gelaxka-barrutiak dira.

Adibideak

=CONCAT("Kaixo ", A1:C3) formulak "Kaixo" katea eta A1:C3 barrutian dauden kate guztiak kateatzen ditu.

Informazio teknikoa

tip

Funtzio hau LibreOffice 5.2 bertsiotik dago erabilgarri.

Funtzio hau ez dago Open Document Format for Office Applications (OpenDocument) Version 1.3. Part 4: Recalculated Formula (OpenFormula) Format estandarrean. Izen-espazioa honakoa da:

COM.MICROSOFT.CONCAT