Jarraitu mendekoen aztarnari

Aztarna-geziak marrazten ditu, uneko gelaxka eta bertako balioen mendeko formula darabilten gelaxkak elkarrekin lotzeko.

Marko urdinez nabarmenduko da uneko gelaxkarekin batera formula berean erabilitako gelaxka guztien area.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Tresnak - Detektibea - Jarraitu mendekoen aztarnari.

⇧+F5

Ohar-ikonoa

Funtzio honek mailaka egiten du lan. Esate baterako, aztarnen maila bat, dagoeneko, Aurrekoak (edo mendekoak) erakusteko aktibatu bada, hurrengo mendekotasun-maila ikusi ahal izango duzu, Aztarna funtzioa berriz ere aktibatzen baduzu.