Baldintza - Formula

Eskuineko testu-koadroko formula-adierazpena zero ez denean aplikatzen dio hautatutako estiloa gelaxkari.

Formula adierazten da TRUE edo FALSE ebaluatzen den proba-baldintza baten antzera.

Adibidez, C29 gelaxkak baldintzapeko formatua badu eta bere formula B1>=(DATE(2015;5;4)+TIME(18;0;0)) bada - alegia, egia edo faltsu gisa ebaluatzen den adierazpen logikoa bada - C29 gelaxkan aplikatutako estiloa B1 gelaxkaren edukien araberakoa izango da.