Editatu inprimatze-tarteak

Inprimatze-barrutia zehaztea ahalbidetzen duen elkarrizketa-koadro bat irekitzen du. Orrialde bakoitzean errepikatuko diren errenkadak edo zutabeak ere ezarri daitezke.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Aukeratu Formatua - Inprimatze-tarteak - Editatu.

Fitxadun interfazetik:

Choose Layout - Edit tab.

On the Layout menu of the Layout tab, choose Print Ranges - Edit.

Tresna-barretatik:

Icon Edit Print Ranges

Edit Print Ranges

Errenkadak edo zutabeak orrialde guztietan inprimatzea

Orri batean inprimatze-tarteak definitzea

Inprimatze-tartea

Definitutako inprimatze-tarte bat aldatzeko aukera ematen du.

Uneko kalkulu-orrirako inprimatze-tartearen definizioa kentzeko, hautatu -bat ere ez-. Uneko orria inprimatze-tarte gisa definitzeko, hautatu -orri osoa-. Kalkulu-orritik hautatutako area inprimatze-tarte gisa definitzeko, aukeratu -hautapena-. -erabiltzaileak definituta- hautatuz, jada Formatua - Inprimatze-tarteak - Definitu komandoarekin definitu duzun inprimatze-tarte bat defini dezakezu. Txertatu - Izendun barrutiak eta adierazpenak - Definitu komandoarekin izena eman badiozu tarte bati, izen hori bistaratu egingo da eta zerrenda-koadroan hautatu ahal izango da.

Eskuinaldeko testu-koadroan, erreferentziaren arabera edo izenaren arabera sar dezakezu inprimatze-tartea. Kurtsorea Inprimatze-tartea testu-koadroan badago, kalkulu orriko inprimatze-tartea saguarekin hautatu ahal izango duzu.

Txikiagotu / Zabaldu

Egin klik Txikiagotu ikonoan, elkarrizketa-koadroa sarrera-eremuaren neurrira txikitzeko. Horrela, hobeto markatu daiteke beharrezko erreferentzia orrian. Ondoren, ikonoa Zabaldu ikono bihurtuko da. Egin klik bertan, elkarrizketa-koadroa jatorrizko neurrira itzultzeko.

Elkarrizketa-koadroa automatikoki txikiagotuko da, saguarekin orrian klik egitean. Saguaren botoia askatu bezain laster, elkarrizketa-koadroa leheneratu egingo da, eta saguarekin definitutako erreferentzia-barrutia marko urdin batekin nabarmenduko da dokumentuan.

Icon shrink

Txikiagotu

Icon Expand

Zabaldu

Errepikatu beharreko errenkadak

Aukeratu orrialde guztietan inprimatu beharreko errenkada bat edo batzuk. Eskuineko testu-koadroan sartu zutabearen erreferentzia, adibidez, "1" edo "$1" edo "$2:$3". Zerrenda-koadroan -erabiltzaileak definitua- agertuko da. -bat ere ez- aukeratzen baduzu, definitutako errenkada errepikatua kendu egingo da.

Errenkada errepikatuak definitzeko, halaber, sagua arrasta dezakezu kalkulu-orrian, baldin eta kurtsorea Errepikatu beharreko errenkadak testu-eremuan badago.

Txikiagotu / Zabaldu

Egin klik Txikiagotu ikonoan, elkarrizketa-koadroa sarrera-eremuaren neurrira txikitzeko. Horrela, hobeto markatu daiteke beharrezko erreferentzia orrian. Ondoren, ikonoa Zabaldu ikono bihurtuko da. Egin klik bertan, elkarrizketa-koadroa jatorrizko neurrira itzultzeko.

Elkarrizketa-koadroa automatikoki txikiagotuko da, saguarekin orrian klik egitean. Saguaren botoia askatu bezain laster, elkarrizketa-koadroa leheneratu egingo da, eta saguarekin definitutako erreferentzia-barrutia marko urdin batekin nabarmenduko da dokumentuan.

Icon shrink

Txikiagotu

Icon Expand

Zabaldu

Errepikatu beharreko zutabeak

Aukeratu orrialde guztietan inprimatu beharreko zutabe bat edo batzuk. Eskuineko testu-koadroan sartu zutabearen erreferentzia, adibidez, "A" edo "AB" edo "$C:$E". Zerrenda-koadroan -erabiltzaileak definitua- agertuko da. -bat ere ez- aukeratzen baduzu, definitutako zutabe errepikatua kendu egingo da.

Zutabe errepikatuak definitzeko, halaber, sagua arrasta dezakezu kalkulu-orrian, baldin eta kurtsorea Errepikatu beharreko zutabeak testu-eremuan badago.

Txikiagotu / Zabaldu

Egin klik Txikiagotu ikonoan, elkarrizketa-koadroa sarrera-eremuaren neurrira txikitzeko. Horrela, hobeto markatu daiteke beharrezko erreferentzia orrian. Ondoren, ikonoa Zabaldu ikono bihurtuko da. Egin klik bertan, elkarrizketa-koadroa jatorrizko neurrira itzultzeko.

Elkarrizketa-koadroa automatikoki txikiagotuko da, saguarekin orrian klik egitean. Saguaren botoia askatu bezain laster, elkarrizketa-koadroa leheneratu egingo da, eta saguarekin definitutako erreferentzia-barrutia marko urdin batekin nabarmenduko da dokumentuan.

Icon shrink

Txikiagotu

Icon Expand

Zabaldu