Erakutsi

Lehendik ezkutatutako errenkadak edo zutabeak ikusteko, aukeratu komando hau.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Aukeratu Formatua - Errenkadak - Erakutsi.

Aukeratu Formatua - Zutabeak - Erakutsi.

Laster-menutik:

Click on the rows headers to select, choose Show Rows.

Click on the columns headers to select, choose Show Columns.

Fitxadun interfazetik:

Choose Home - Rows - Show Rows.

Choose Home - Columns - Show Columns.

Choose Layout - Rows - Show Rows.

Choose Layout - Columns - Show Columns.

Tresna-barretatik:

Icon Show Rows

Show Rows

Icon Show Columns

Show Columns

To show a column or row, select the range of rows or columns containing the hidden elements, then apply the command.

Adibidez, B zutabea erakusteko, sakatu A zutabearen goiburukoan, hedatu hautapena C zutabera, eta hautatu Formatua - Zutabeak - Erakutsi. Ezkutuan dagoen A zutabea erakusteko, sakatu B zutabearen goiburukoan, eutsi saguaren botoiari sakatuta eta arrastatu ezkerrerantz. Izen-arean bistaratuko den barruti hautatua aldatu egingo da, B1:B1048576 izatetik A1:B1048576 izatera. Aukeratu Formatua - Zutabeak - Erakutsi. Erabili metodo bera errenkadekin.

Ezkutuko gelaxkak erakusteko, egin klik eremuko goiko ezkerreko izkinan. Horrela, taulako gelaxka guztiak hautatuko dira.