ChrW funtzioa [VBA]

Zehaztutako karaktere-kodeari dagokion Unicode karakterea itzultzen du.

warning

Konstante, funtzio edo objektu hau Option VBASupport 1 instrukzioa programa-kode exekutagarriko modulu batean kokatuta gaitzen da.

Sintaxia:

ChrW(Adierazpena As Integer) As String

Itzulera-balioa:

Katea

Parametroak:

Adierazpena: Baliozko 16 bit-eko Unicode balio bat (0-65535) adierazten duen zenbakizko adierazpen bat. Argumentu nominal negatiboa duten adierazpenak, adibidez Chr(&H8000), atzerako bateragarritasunarekin onartzeko, −32768 eta −1 arteko balioak 32768 eta 65535 arteko barrutiarekin mapatzen dira barnean. Balio huts batek 5 errore-kodea itzultzen du. [0,65535] barrutitik kanpoko balio batek 6 errore-kodea itzultzen du.

Errore-kodeak:

5 Prozedura-deia ez baliozkoa

6 Gainkezkatzea

Adibidea:

Sub ExampleChrW
 'Adibide honek alfa eta omega letra grekoak txertatzen ditu kate batean.
 MsgBox "Hemendik: "+ ChrW(913)+" hona: " + ChrW(937)
 ' Inprimatutakoan, elkarrizketa-koadroan honela agertzen da: 'Hemendik: A hona: Ω'