GoTo instrukzioa

Programaren exekuzioarekin jarraitzen du Sub edo Function baten barruan, etiketa batek adierazitako prozedura-lerroan.

Sintaxia:

GoTo label[:]

Parametroak:

label: Exekuzioak non jarraituko duen adierazten duen lerro-identifikatzaile bat. Etiketaren esparrua, hura kokatuta dagoen errutinarena da.

Use the GoTo statement to instruct LibreOffice Basic to continue program execution at another place within the procedure. The position must be indicated by a label. To set a label, assign a name, and end it with a colon (":").

Abisu-ikonoa

Ezin da GoTo instrukzioa erabili Sub edo Function batetik kanpora jauzi egiteko.

Adibidea:

Sub/Function
       ' instrukzioen blokea
       GoTo Label1
    Label2:
       ' instrukzioen blokea
       Exit Sub/Function
    Label1:
       ' instrukzioen blokea
       GoTo Label2
    End Sub/Function