ScriptBindingLibrary liburutegia

Komando hau erabiltzeko...

Ireki Tresnak - Makroak - Antolatu elkarrizketa-koadroak eta hautatu LibreOffice elkarrizketa-koadroak edukiontziak.

Deskribapena

ScriptBindingLibrary liburutegiak elkarrizketa-koadroak soilik ditu, Highlight LibreOffice adibideko scriptek erabiltzen dute. Bere elkarrizketa-koadroak Beanshell, Java eta JavaScript adibideko scriptek partekatzen dituzte.

Edozein Highlight adibideko script exekutatzen bada, ScriptBindingLibrary liburutegia kargatzen da memorian.

note

LibreOffice Basic lengoaiak ez darabil liburutegi hori.

Basic makroen hautatzailea

Beanshell, Java eta JavaScript scriptak