LibreOffice Basic-ekin programatzea

Hemen aurkituko duzu makroekin eta LibreOffice Basic-ekin lan egiteko informazio orokorra.

Oinarrizkoak

Atal honetan LibreOffice Basic-ekin lan egiteko oinarrizko ezaupideak ematen dira.

Sintaxia

Atal honetan LibreOffice Basic-en oinarrizko sintaxi-elementuak deskribatzen dira. Azalpen xehea lortzeko, irakurri aparte datorren LibreOffice Basic gida.

Garapen-ingurune integratua (IDE)

Atal honetan LibreOffice Basic-en garapen-ingurune integratua deskribatzen da.

Gertaeren mendeko makroak

Programetako gertaerei Basic programak nola esleitzen zaizkien deskribatzen da hemen.