Αυτόματος πιλότος Fax

Ανοίγει τον αυτόματο πιλότο Fax. Ο αυτόματος πιλότος μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πρότυπα εγγράφου για έγγραφα Fax. Μπορείτε μετά να εκτυπώσετε τα έγγραφα Fax σε ένα εκτυπωτή ή σε ένα μηχάνημα Fax, αν υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα οδήγησης του Fax.

Για να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία...

Επιλέξτε Αρχείο - Οδηγοί - Φαξ.


Το LibreOffice συνοδεύεται από ένα πρότυπο για έγγραφα Fax, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας μέσω του αυτόματου πιλότου. Ο αυτόματος πιλότος σάς καθοδηγεί βήμα βήμα για να δημιουργήσετε ένα πρότυπο εγγράφου και προσφέρει πολλές επιλογές διάρθρωσης και σχεδιασμού. Η προεπισκόπηση σάς παρέχει τη δυνατότητα να δείτε την τελική μορφή του Fax, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε επιλέξει.

Μέσα στο παράθυρο διαλόγου μπορείτε να τροποποιήσετε τις καταχωρίσεις και τις επιλογές οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε ακόμη να προσπεράσετε μία ολόκληρη σελίδα ή ακόμα και όλες τις σελίδες του αυτόματου πιλότου, σε αυτή την περίπτωση οι τρέχουσες (ή προεπιλεγμένες) ρυθμίσεις θα παραμείνουν σε ισχύ.

Αυτόματος Πιλότος Fax - Σχεδίαση Σελίδας

Καθορίζει το πρότυπο του δικού σας εγγράφου fax.

Αυτόματος πιλότος Φαξ - Αντικείμενα που θα συμπεριληφθούν

Ορίζει τα στοιχεία φαξ που θα εκτυπωθούν.

Αυτόματος πιλότος Φαξ - Αποστολέας και Παραλήπτης

Ορίζει τις πληροφορίες αποστολέα και παραλήπτη του φαξ.

Αυτόματος Πιλότος fax - Υποσέλιδο

Καθορίζει τα δεδομένα του υποσέλιδου.

Αυτόματος πιλότος Fax - Όνομα και τοποθεσία

Καθορίζει το όνομα και τη θέση του προτύπου.

Πίσω

Κάντε κλικ στο κουμπί Πίσω για να δείτε τις ρυθμίσεις που έγιναν στην προηγούμενη σελίδα. Δεν πρόκειται να τροποποιηθούν ή να διαγραφούν οι τρέχουσες ρυθμίσεις. Το κουμπί Πίσω ενεργοποιείται από τη δεύτερη σελίδα και μετά.

Επόμενο

Ο αυτόματος πιλότος αποθηκεύει τις τρέχουσες ρυθμίσεις και συνεχίζει με την επόμενη σελίδα. Το κουμπί Επόμενο απενεργοποιείται μόλις φθάσετε στην τελευταία σελίδα..

Τέλος

Σύμφωνα με τις δικές σας επιλογές, ο αυτόματος πιλότος δημιουργεί ένα πρότυπο έγγραφο και το αποθηκεύει. Ένα καινούριο έγγραφο βασισμένο στο πρότυπο εμφανίζετε στην περιοχή εργασίας, με όνομα αρχείου "UntitledX".

Άκυρο

Πατώντας στο Άκυρο κλείνετε ένα παράθυρο διαλόγου χωρίς να αποθηκευτούν οι αλλαγές που έχουν γίνει.

Παρακαλούμε, υποστηρίξτε μας!