Λήψη υποστήριξης

Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη στο the LibreOffice website.

Για σύνοψη των τρεχουσών υπηρεσιών υποστήριξης δείτε το αρχείο Readme στον φάκελο LibreOffice.

Σελίδες υποστήριξης τοπικών γλωσσών

Τα έργα τοπικοποίησης του LibreOffice προσφέρουν σελίδες υποστήριξης σε διάφορες γλώσσες. Βρείτε επισκόπηση των έργων της τοπικής γλώσσας στον LibreOffice website. Μπορείτε να βρείτε την αγγλική βοήθεια και υποστήριξη στο LibreOffice website.

Λίστες ταχυδρομείου

Ρωτήστε για το LibreOffice, βρείτε βοήθεια από εθελοντές και συζητήστε θέματα στους δημόσιους καταλόγους αλληλογραφίας. Μπορείτε να βρείτε πολλούς γενικούς και εξειδικευμένους καταλόγους στον ιστότοπο του LibreOffice στο www.libreoffice.org.

Συζητήσεις

Μπορείτε να προσπελάσετε τον διαδικτυακό χώρο συζητήσεων για ερωτήσεις και απαντήσεις για το LibreOffice. Επιλέξτε Βοήθεια - Λήψη διαδικτυακής βοήθειας για να προσπελάσετε τον χώρο συζητήσεων.

Ασφάλεια

Σε περίπτωση που ανησυχείτε για οποιοδήποτε θέμα ασφάλειας χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους προγραμματιστές στη δημόσια λίστα αλληλογραφίας. Εάν θέλετε να συζητήσετε οποιοδήποτε θέμα με άλλους χρήστες, στείλτε ένα μήνυμα στη δημόσια λίστα αλληλογραφίας users@global.libreoffice.org.

Λήψεις

Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του LibreOffice στο www.libreoffice.org/download/.

Τεκμηρίωση

Μπορείτε να κατεβάσετε την τεκμηρίωση ως αρχεία PDF, πώς να και οδηγούς από τον ιστότοπο τεκμηρίωσης του LibreOffice στο documentation.libreoffice.org. Μπορείτε επίσης να προσπελάσετε τον ιστότοπο τεκμηρίωσης επιλέγοντας το μενού Βοήθεια - Οδηγοί χρήστη.

Συμμετάσχετε και συνεισφέρετε

Αν θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στην παγκόσμια κοινότητα του LibreOffice, είστε ευπρόσδεκτοι να στείλετε σχόλια, να συζητήσετε λειτουργίες να προτείνετε βελτιώσεις, να γράψετε τα δικά σας άρθρα στις συχνές ερωτήσεις, πώς να, εγχειρίδια, να δημιουργήσετε εκπαιδευτικά βίντεο, κλπ.

Επισκεφτείτε τη σελίδα Συμμετοχή και ακολουθείστε τους συνδέσμους για τους συντελεστές.

Παρακαλούμε, υποστηρίξτε μας!