Προσθήκη πεδίων στην αναφορά

Το παράθυρο Προσθήκη πεδίου σάς βοηθά να εισαγάγετε τις εγγραφές πίνακα στην αναφορά.

Για να έχετε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία...

Το παράθυρο Προσθήκη πεδίου εμφανίζεται αυτόματα όταν επιλέξετε έναν πίνακα στο πλαίσιο Περιεχόμενα και αφήσετε αυτό το πλαίσιο.

Επιλέξτε Προβολή - Προσθήκη πεδίου.

Πατήστε στο εικονίδιο Προσθήκη πεδίου στη γραμμή εργαλείων.

Εικονίδιο προσθήκης πεδίου

Προσθήκη εικονιδίου πεδίου στη γραμμή εργαλείων.


  1. Επιλέξτε το πεδίο στο παράθυρο διαλόγου Προσθήκη πεδίου και πατήστε στην Εισαγωγή. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά πεδία πατώντας το πλήκτρο ενώ πατάτε στο όνομα των πεδίων ή χρησιμοποιώντας το πλήκτρο Shift ενώ πατάτε το πλήκτρο του ποντικιού. Πατήστε στην Εισαγωγή στη γραμμή εργαλείων για να προσθέσετε τα πεδία στην αναφορά.

  2. Σύρετε και αποθέστε τα ονόματα των πεδίων ένα προς ένα από το παράθυρο Προσθήκη πεδίου στην περιοχή Λεπτομέρειες της αναφοράς. Τοποθετήστε τα πεδία όπως θέλετε. Χρησιμοποιήστε τα εικονίδια στις γραμμές εργαλείων για να ευθυγραμμίσετε τα πεδία.

    Δεν είναι δυνατή η επικάλυψη των πεδίων. Εάν τοποθετήσετε ένα πεδίο πίνακα στην περιοχή Λεπτομέρειες, τότε εισάγεται μια ετικέτα και ένα πλαίσιο κειμένου.

  3. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε κείμενο που θα πρέπει να είναι το ίδιο σε κάθε σελίδα της αναφοράς. Πατήστε στο εικονίδιο Πεδίο ετικέτας και, στη συνέχεια, σύρετε ένα ορθογώνιο στην περιοχή Κεφαλίδα σελίδας ή Υποσέλιδο σελίδας. Επεξεργαστείτε την ιδιότητα ετικέτας (Label) για να εμφανίσετε το κείμενο που θέλετε.

Εικονίδιο

Προσθήκη εικονιδίου πεδίου ετικέτας στη γραμμή εργαλείων.

Ταξινόμηση ονομάτων πεδίων

Εικονίδιο αύξουσας ταξινόμησης

Αύξουσα ταξινόμηση ονομάτων.

Εικονίδιο αύξουσας ταξινόμησης

Φθίνουσα ταξινόμηση ονομάτων,

Εικονίδιο ανααίρεσης ταξινόμησης

Επαναφορά αρχικής ταξινόμησης

Παρακαλούμε, υποστηρίξτε μας!