Certificate

Wählen Sie aus oder erstellen Sie das korrekte Verzeichnis für das Network-Security-Services-Zertifikat, das für die digitalen Signaturen benutzt werden soll:

So greifen Sie auf diesen Befehl zu:

Choose - LibreOffice - Security and in Certificate Path area click Certificate.

Available Certificate Paths

Shows the list of Network Security Services Certificate directory to use for digital signatures.

Select NSS path

Opens a file picker dialog to add a new Network Security Services Certificate directory to the list.