Vælg Indsæt ▸ Flere skift

Flere skift

Undermenu med yderligere række-, kolonne- og sideskift

Indsæt manuelt rækkeskift

Ikonet Manuelt rækkeskift

Afslutter den aktuelle linje og flytter tekst til højre for markøren til næste linje uden at oprette et nyt afsnit.

tip

Du kan også indsætte et linjeskift med Skift+Enter.

Indsæt manuelt kolonneskift

Ikonet Manuelt kolonneskift

Indsætter et manuelt spalteskift (i flerspaltelayout), og flytter teksten til højre for markøren til begyndelsen af næste spalte. Et manuelt spalteskift vises med en symbolsk kant øverst på den nye spalte.

tip

Insert a column break by pressing Ctrl+Shift+Enter

Manuelt skift

Ikonet Manuelt skift

Indsætter et manuelt linjeskift, spalteskift eller et sideskift ved markørens aktuelle placering.