Fodnoter og Slutnoter

Menuen indeholder kommandoer til at indsætte en fodnote eller en slutnote med eller uden yderligere brugerhandling.

Fodnote

Indsæt en fodnote på markørens aktuelle position uden instruktion.

Slutnote

indsæt en slutnoten på markørens aktuelle position uden instruktion.

Fodnote eller Slutnote

Indsætter en fodnote eller en slutnote i dokumentet. Notens forankring bliver indsat ved markørens aktuelle position. Du kan vælge mellem automatisk nummerering eller et brugerdefineret symbol.