Indholdskontroller

En indholdskontrol er en pladsholdertekst, hvor teksten vil blive erstattet, når man klikker på kontrollen. Indholdskontroller er individuelle kontroller som kan tilføjes og tilpasses for brug i skabeloner, formularer og dokumenter. Indholdskontroller kan indeholde tekst-instrukser og angive at kontroller skal forsvinde, når brugerne skriver deres egen tekst ind.

For at tilgå denne kommando...

Fra menulinen:

Vælg Formularer ▸ Indholdskontroller.

Indholdskontroller har mange egenskaber og svarer til de ældre kontroller, men er nemmere at arbejde med og formatere.

Formateret tekst (RTF)

Indeholder formateret tekst eller andre elementer, for eksempel tabeller, billeder eller andre indholdskontroller.

Ren tekst

En indholdskontrol i ren tekst er begrænset til rent tekst i et enkelt eller flere afsnit. I modsætning til formateret tekst, kan det ikke indeholde andre elementer, såsom tabeller, billeder eller andre indholdskontroller.

Billede

Indeholder et enkelt billede forankret som tegn. Ved klik på indholdskontrollen åbner fildialogen for at finde en erstatning til billedpladsholderen.

Afkrydsningsfelt

Indeholder et enkelt afkrydsningsfelt at arbejde med. Ved at klikke på indholdskontrollen skifter du mellem slået til og slået fra.

Kombinationsfelt

Indeholder en rulleliste med muligheder du kan vælge, og tekstfelt som du kan redigere direkte.

Rulleliste

Indeholder rulleliste-knapkontrol med en liste af visningstekst og værdipar. I modsætning til et kombinationsfelt, lader rullelisten ikke brugeren indtaste egne input.

Dato

Indeholder en kalenderkontrol. Begrænser tekst til et enkelt afsnit.

Properties

Allows setting various properties on the content control which is under the current cursor.