OLE-Objektlinje

V√¶rkt√łjslinjen OLE-objekt fremkommer, n√•r der er valgt objekter, og den indeholder de vigtigste funktioner for formatering og placering af objekter.

Sæt afsnitstypografi

Tildeler en typografi til det aktuelle afsnit, udvalgte afsnit, eller til et valgt objekt.

Sæt afsnitstypografi

Sæt afsnitstypografi

Ingen ombrydning

Placerer objektet på en selvstændig linje i dokumentet. Teksten i dokumentet vises over og under objektet, men ikke på objektets sider.Du kan også vælge denne indstilling under fanebladet Ombrydning.

Ombrydning deaktiveret-ikonet

Deaktiver ombrydning

Ombrydning

Ombryder tekst på alle fire sider af objektets rammekant.Dette ikon svarer til indstillingen Sideombrydning under fanebladet Ombrydning.

Ombrydning aktiveret-ikonet

Aktiver ombrydning

Gennemgående ombrydning

Placerer objektet foran teksten.Du kan også opnå samme effekt under fanebladet Ombrydning.

Gennemgående ombrydning-ikonet

Gennemgående ombrydning

Venstrejusteret

Venstrejusterer kanterne på de valgte objekter. Hvis der kun er valgt et objekt i Draw eller Impress, bliver objektets venstre kant justeret til venstre sidemargen.

Ikon

Venstre

Centrer vandret

Centrerer de valgte objekter vandret. Hvis der kun er markeret et objekt i Draw eller Impress, vil midten af objektet blive justeret til det vandrette midtpunkt på siden.

Ikon

Centreret

H√łjrejusteret

H√łjrejusterer kanterne af de valgte objekter. Hvis der kun er markeret et objekt i Impress eller Draw, bliver objektets h√łjre kant justeret til sidens h√łjremargen.

Ikon

H√łjre

Juster til toppen

Justerer den √łverste kant af de valgte objekter vandret. Hvis der kun er markeret et objekt i Draw eller Impress, bliver den √łverste kant justeret til √łverste sidemargen.

Ikon

Top

Juster lodret centreret

Centrerer de valgte objekter lodret. Hvis der kun er markeret et objekt er valgt i Draw eller Impress, bliver midten af objektet justeret til sidens lodrette midtpunkt.

Ikon

Centreret

Juster til bunden

Justerer den nederste kant af de valgte objekter vandret. Hvis kun et enkelt objekt er markeret i Draw eller Impress, bliver den nederste kant justeret til den nederste sidemargen.

Ikon

Bund

Kanter

Klik p√• ikonet Kanter for at √•bne Kanter v√¶rkt√łjslinjen, hvor du kan √¶ndre kanten af et arkomr√•de eller et objekt.

Ikon

Kanter

Stregtype

Klik p√• dette ikon for at √•bne den flydende v√¶rkt√łjslinje Stregtype, hvor du kan √¶ndre kantens stregtype.

Ikon

Stregtype

Kantfarve

Klik p√• ikonet Kantfarvefor at √•bne v√¶rkt√łjslinjen Kantfarve, som lader dig skifte kantfarve p√• et objekt.

Ikon

Kantfarve

Objektegenskaber

√Öbner en dialog, hvor du kan √¶ndre egenskaberne for det valgte objekt, for eksempel dets st√łrrelse og navn.

Ikon

Objektegenskaber

Placer forrest

Flytter det valgte objekt √łverst i stablingsr√¶kkef√łlgen, s√• det er foran andre objekter.

Ikon

Placer forrest

Placer bagest

Flytter det valgte objekt til bunden af stablingsr√¶kkef√łlgen, s√• det er bag de andre objekter.

Ikon

Placer bagest

Skift forankring

Giver dig mulighed for at skifte mellem forankringsindstillinger.

Ikon

Skift forankring