Linealer

Linealer viser sidens dimensioner og placeringen af tabulatorer, indrykninger, kanter og kolonner. Du kan ændre alle disse på linealerne ved brug af musen.

Ved at dobbeltklikke på linealen kan du åbne dialogen Afsnit og tildele det aktuelle afsnit eller alle valgte afsnit direkte afsnitsformatering.

Indstille tabulering

På linealen indstilles tabulatorerne for det aktuelle afsnit eller alle valgte afsnit ved brug af musen.

Indstilling af indrykninger, marginer og kolonner

Du kan angive indrykningerne og margenerne for det aktuelle afsnit eller for alle udvalgte afsnit ved at bruge musen.