Tegneobjektegenskabslinje

Du kan se linjen Tegneobjektegenskaber i Writer og Calc. Vælg menuen Vis - Værktøjslinjer - Tegneobjektegenskaber. Funktionerne bliver aktiveret når du markerer et tegneobjekt. Du ser lidt forskellige funktioner i linjen alt efter om du ser linjen i et tekstdokument eller i et regneark.

Streg

Sætter formateringsindstillingerne for den valgte streg.

Icon Line

Streg

Piletype

Åbner værktøjslinjen Pilespidser. Brug de viste symboler for at vælge typografien for afslutningen for den valgte linje.

ikonet Linjen slutter

Piletype

Stregtype

Vælg linjetypografien som du ønsker at bruge.

Icon Line Style

Stregtype

Line Thickness

Select the thickness for the line. You can append a measurement unit. A zero line thickness results in a hairline with a thickness of one pixel of the output medium.

Icon Line Thickness

Line Thickness

Stregfarve

Vælg en farve til linjen.

Icon Line Color

Stregfarve

Flade

Sætter udfyldningsegenskaber for det valgte tegneobjekt.

Icon Area

Flade

Fladestil/-fyld

Vælg typen af udfyldning som du vil anvende på det valgte tegningsobjekt.

Icon Area Style / Filling

Fladestil/-fyld

Roter

Roterer det markerede objekt.

Icon Rotate

Roter

Anchor

Allows you to switch between anchoring options.

Ikonet Anker

Anchor

I forgrunden

Flytter det valgte objekt foran tekst.

Icon To Foreground

I forgrunden

I baggrunden

Flytter det valgte objekt bagved tekst.

Icon To Background

I baggrunden

Placer forrest

Flytter det valgte objekt øverst i stablingsrækkefølgen, så det er foran andre objekter.

Ikonet Placer forrest

Placer forrest

Placer bagest

Flytter det valgte objekt til bunden af stablingsrækkefølgen, så det er bag de andre objekter.

Icon Send to Back

Placer bagest

Justering

Ændrer justeringen af valgte objekter.

Ikon

Justering