Typografier

Indeholder kommandoer for at anvende, oprette, redigere, opdatere, indlæse og håndtere typografier i et tekstdokument.

Teksttypograifi-elementer

Indtastninger omfatter de menst almindelige afsnit, tegn og liste-typografier. Klik for at andvende typografien.

Tipikon

Du kan tilpasse typografi-lister med menuen Funktioner - Tilpas. Da tilpassede typografier hører hjemme i den det aktuelle dokument, skal di huske at at gemme den tilpassede menu i dokumentet.

Rediger typografi

Åbner det aktuelle afsnits dialogfelt Afsnitstypografi

Opdater typografi

Opdater afsnitstypografien med den direkte formatering, som gælder det aktuelle afsnit.

Ny typografi

Tilføjer en afsnitstypografi med den valgte markerings-indstillinger. Du bliver bedt om at indtaste typografiens navn.

Indlæs typografier

Importer typografier fra et andeet dokument eller skabelon i det aktuelle dokument.

Håndter typografier

Åbner Typografi-dækketi sidepanelet.