Formater

Indeholder kommandoer for formatering af udseendet og indholdet af dit dokument.

Tekst

Opens a submenu where you can choose text formatting commands.

Nulstil direkte formatering

Fjerner direkte formatering og formatering efter tegntypografier fra markeringen.

Tegn

Ændrer skrifttypen og skrifttypens formatering for de valgte tegn.

Afsnit

Ændrer formatet som for eksempel indrykning og justering for det aktuelle afsnit.

Punktopstilling

Tilføjer nummerering eller punkttegn til det aktuelle afsnit, og lader dig redigere formatet af nummereringen eller punkttegnene i punktopstillingen.

Sidetypografi

Specify the formatting styles and the layout for the current page style, including page margins, headers and footers, and the page background.

Asiatisk fonetisk vejledning

Giver dig mulighed for at tilføje kommentarer ved siden af asiatiske tegn som en vejledning i udtale.

Disse kommandoer bliver først tilgængelige efter du har aktiveret understøttelse af asiatiske sprog i - Sprogindstillinger - Sprog.

Spalter

Specificerer antallet af spalter og spaltelayoutet for en sidetypografi, ramme eller sektion.

Sektioner

Ændrer egenskaberne for sektioner, der er defineret i dit dokument. For at indsætte en sektion skal du markere tekst eller klikke i dit dokument og så vælge Indsæt - Sektion.

Autokorrektur

Formaterer automatisk filen efter de indstillinger, som du sætter under Funktioner - Autokorrekturindstillinger.

Forankring

Definerer forankringsindstillingerne for det valgte objekt.

Ombrydning

Angiver den måde, du ønsker tekst ombrudt omkring et objekt. Du kan også angive afstanden mellem teksten og objektet.

Justering (Objekter)

Justerer valgte objekter i forhold til hinanden.

Justering (Tekstobjekter)

Vælg justeringsindstillingerne for den aktuelle markering.

Arranger

Ændrer stablingsrækkefølgen på de(t) markerede objekt(er).

Spejlvend

Spejlvender det markerede objekt vandret eller lodret.

Grupper

Grupper holder valgte objekter sammen, sĂĄ de kan flyttes eller formateres som et enkelt objekt.

Objekt

Ă…bner en undermenu til redigere egenskaberne for det valgte objekt.

Ramme

Indsætter en ramme, som du kan bruge til at oprette et layout med en eller flere kolonner af tekst og objekter.

Billede

Formaterer størrelsen, placeringen og andre egenskaber for den valgte grafik.