Vis

Denne menu indeholder kommandoer til at styre, hvordan dokumentet vises på skærmen.

Normal

Viser hvordan dokumentet vil se ud, når du udskriver det.

Web

Viser dokumentet, som det ser ud i en Webbrowser. Dette er nyttigt, når du opretter HTML-dokumenter.

HTML-kildetekst

Viser kildeteksten for det aktuelle HTML-dokument. Denne visning er tilgængelig, når du opretter et nyt HTML-dokument eller åbner et eksisterende .

V√¶rkt√łjslinjer

√Öbner en undermenu til at vise og skjule v√¶rkt√łjslinjer. En v√¶rkt√łjslinje indeholder ikoner og indstillinger, der giver dig hurtig adgang til LibreOffice-kommandoer.

Statuslinje

Viser eller skjuler statuslinjen ved den nederste kant af vinduet.

Linealer

Indeholder en undermenu til at vise eller skjule vandret og lodret lineal.

Rullebjælker

Viser eller skjuler den vandrette og lodrette rullebjælke som bruges til at ændre det synlige areal for et dokument, som ikke passer inden i vinduet.

Tekstgrænser

Viser eller skjuler grænserne på det område, der udskrives på en side. Grænselinjerne udskrives ikke.

Tabelgrænser

Viser eller skjuler kanterne omkring tabelceller, som ikke har synlig kant. Kanterne er kun synlige på skærmen og skrives ikke ud.

Billeder og diagrammer

Vis eller skjul grafiske objekter, f.eks. billeder og diagrammer, i et dokument.

Kommentarer

Vis eller skjul et dokuments kommentarer og svar på kommentarer.

L√łste kommentarer

Vis eller skjul l√łste kommentarer.

Formateringsmærker

Viser kontroltegn i din tekst, såsom afsnitsmarkeringer, linjeskift, tabulatorer og mellemrum.

Gitter og hjælpelinjer

Skift synlighed af gitterpunkter og hjælpelinjer som hjælp til flytning af objekter og præcis positionering på det nuværende ark.

Vis blanktegn

Viser dokumentet med hoved- og fod-margener, sidehoved og -fod og et mellemrum mellem siderne. Ryd feltet for at folde alle elementer ovenover sammen og vise dokumentet i en sammenh√¶ngende str√łm af sider. Det er udelukkende muligt at skjule ** i enkteltside-visning.

Registrer ændringer

Vis

Viser eller skjuler registrerede ændringer.

Feltskygger

Viser eller skjuler feltskygger i dit dokument, inklusiv hårde mellemrum, brugerdefinerede bindestreger, indekser og fodnoter.

Feltnavne

Skifter mellem visning af felters navn og indhold. Et flueben indikerer, at feltnavnene vises, og intet flueben indikerer, at feltindholdet vises. Noget feltindhold kan ikke vises.

Skjulte afsnit

Viser eller skjuler skjulte afsnit. Denne indstilling påvirker kun skærmvisningen af skjulte afsnit og ikke udskrivningen af skjulte afsnit.

Sidepanel

Sidepanelet er en lodret grafisk brugergrænseflade som primært tilbyder kontekstafhængige egenskaber, typografier, dokumentnavigation og galleri.

(Sidepanelet) Typografier

Brug vinduet Typografier og formatering til at anvende, oprette, redigere, tilf√łje og fjerne typografier. Dobbeltklik p√• et element for at anvende typografien.

Galleri

Åbner gallerivinduet i sidepanelet, hvor du kan vælge et billede eller et lydklip og indsætte det i dit dokument.

Navigator

Viser eller skjuler Navigator, hvorfra du hurtigt kan hoppe til forskellige dele af dit dokument. Du kan ogs√• bruge Navigatoren til at inds√¶tte elementer fra det aktuelle dokument eller andre √•bne dokumenter, og til at administrere hoveddokumenter. For at redigere et element i Navigatoren, h√łjreklik p√• elementet, og v√¶lg s√• en kommando fra genvejsmenuen. Hvis du vil, kan du fastg√łre Navigatoren til kanten af dit arbejdsomr√•de.

Datakilder

Viser databaserne, der er registreret i LibreOffice og lader dig administrere indholdet af databaserne.

Fuldskærm

Viser eller skjuler menuerne og v√¶rkt√łjslinjerne i Writer eller Calc. For at forlade fuldsk√¶rmstilstand skal du klikke p√• knappen Fuldsk√¶rm eller trykke p√• Esc-tasten.

Zoom

Reducerer eller forst√łrrer sk√¶rmvisningen af LibreOffice