Ordfuldførelse i tekstdokumenter

LibreOffice indsamler ord, som du ofte bruger i den aktuelle session. Når du senere skriver de første tre bogstaver af et indsamlet ord, færdiggør LibreOffice automatisk ordet.

Hvis der er mere end et enkelt ord i Autokorrekturs hukommelse, der svarer til de tre bogstaver, tryk +Tabulator for at gennemløbe de tilgængelige ord. For at gennemløbe i den modsatte retning, tryk +Skift+Tabulator.

For at acceptere eller afvise ordfuldførelse

For at slå ordfuldførelse fra

1. Vælg Funktioner - Autokorrektur - Autokorrekturindstillinger - Ordfuldførelse.

2. Uncheck Enable word completion.