Synonymordbog

Use the thesaurus to look up synonyms or related terms.

1. Klik på ordet som du vil slå op.

2. Vælg Funktioner - Sprog - Synonymordbog, eller tryk +F7.

3. klik på en af valgmulighederne i listen med synonymer for at kopier valget til tekstboksen "Erstat med".

4. Du kan også dobbeltklikke på en indtastning for at slå beslægtede udtryk op. Du kan også trykke på tastaturets op- og nedpile for at vælge en indtastning. Tryk så Retur for at erstatte eller mellemrumstasten for slå op.

5. Klik på Slet.

Synonymordbogen viser i begyndelsen sproget for det valgte ord i dokumentet, hvis der er installeret et synonym bibliotek for det sprog. Synonymdialogens titelbjælke viser det aktuelle sprog.

note

For at sl√• et ord op i en anden ordbog, skal du klikke p√• knappen Sprog, og v√¶lge en af de installerede synonymordb√łger. Det er ikke alle installerede sprog, som har synonymordbog installeret. Du kan installere synonymordb√łger fra hjemmesiden udvidelser.

Hvis der er installeret et synonymbibliotek for et ords sprog vil ordets h√łjreklikmenu vise en undermenu Synonymer. V√¶lg et hvilket som helst udtryk fra undermenuen for at erstatte ordet.