Tilføjelse af punkttegn

For at tilføje punkttegn

1. Marker de afsnit, som du vil føje punkttegn til.

2. På værktøjslinjen Formatering klikker du på ikonet Punkttegn til/fraIkon (Skift+F12).

Noteikon

For at fjerne punkttegn skal du markere det punktopstillede afsnit og så klikke på ikonet Punkttegn til/fra på værktøjslinjen Formatering.

For at formatere punkttegn

For at ændre formateringen af punktopstillinger skal du vælge Formater - Punktopstilling.

Klik på fanebladet Punkttegn eller fanebladet Billede og vælg så en Tegntypografi i området Markering.

For at indføre et andet punkttegn klikker du på fanebladet Tilpas, klikker på knappen Vælg… ud for Tegn og vælger et specialtegn.