Opdatering af typografier fra markeringer

1. Vælg Vis - Typografier eller tryk på .

2. Klik på ikonet for den typografikategori som du vil opdatere.

3. Klik i dokumentet på det sted, hvorfra du vil kopiere den opdaterede typografi. Klik for eksempel på et manuelt formateret afsnit, som du ønsker at kopiere formateringen fra.

4. I vinduet Typografier og formatering skal du klikke på den typografi, du vil opdatere.

5. Klik på pilen ved siden af ikonet Typografi-handlinger og vælg Opdater den markerede typografi på undermenuen.

note

Kun de manuelt formaterede attributter af teksten ved markørens placering i dokumentet vil blive tilføjet til typografien som er valgt i vinduet Typografier og formatering. Alle attributter som blev anvendt som en del af typografien vil ikke blive tilføjet til den opdaterede typografi.