Oprettelse af nye typografier ud fra markeringer

For at oprette en ny typografi på baggrund af et manuelt formateret afsnit

1. Vælg Vis - Typografier for at åbne dækket Typografier på sidepanelet.

2. Klik på den nye typografis typekategoris ikon øverst på dækket Typografier.

3. Klik på det sted i dokumentet, som du vil kopiere typografien fra, for eksempel på et afsnit, som du har anvendt manuel formatering.

4. Klik på ikonmenuen Typografihandlinger i det øverste, højre hjørne af dækket Typografier og vælg Ny typografi fra markering på undermenuen.

5. Giv den nye typografi et navn i dialogfeltet Ny typografi fra markering.

6. Klik på OK.

ikonet Ny typografi fra markering

ikonmenuen Typografihandlinger

For at oprette en ny typografi ved hjælp af træk og slip

1. Vælg Vis - Typografier for at åbne dækket Typografier på sidepanelet.

2. Klik på den nye typografis typekategoris ikon øverst på dækket Typografier.

3. Ved afsnits-, tegn- og listetypografier vælger du mindst et tegn i den typografi, du vil kopiere og trækker derefter udvalget til dækket Typografier og slipper. Ved ramme-typografier vælger du rammen og holder museknappen nede, indtil museikonet ændres, og derefter trækker den til dækket Typografier og slipper.

Alternativt kan du trække-og-slippe udvalget hen til det respektive ikon øverst i dækket Typografier. Du behøver ikke at åbne typografi-kategorien på forhånd.

4. Giv den nye typografi et navn i dialogfeltet Ny typografi fra markering.

Ved Side- og Tabel-typografier skal du bruge menuenTypografihandlinger øverst til højre på dækket Typografi. Træk-og-slip-metoden er ikke mulig med disse typografier.